Koken voor 70 vrouwen en voor SHIB

Koken voor 70 vrouwen en voor SHIBVrijdagavond 10 oktober organiseerde de GKV te Harderwijk een vrouwenavond. 70 vrouwen melden zich aan voor deze gezellige avond met ontmoeting, lekker eten, zingen  en het kijken van een  film.

Nanda Torn, die in de organisatie zit wist wel iemand die lekker kon koken, haar vader. Ja, dat is wat ik doe: lekker koken en dan voor het goede doel, SHIB. Het werd een Italiaans diner. Carpaccio, minestronesoep en ossobuco stonden op de kaart, en iedereen heeft gesmuld!


Als dank voor het eten werd een collecte gehouden die maar liefst € 233,- opbracht. Daarboven op komt nog de extra vergoeding van het eten € 196,-. Een mooie opbrengst.

Lekker eten, het zingen van “Heer die mij kent” en de film October Baby zullen ervoor zorgen dat iedereen nog lang kan nagenieten van deze prachtige avond.

Tijdens het eten mocht ik iets van SHIB vertellen en een aantal deelnemers kende de stichting ook. Wie weet ontmoeten we elkaar nog een keer in Zuid-Afrika ook dan zal ik voor je koken 🙂

Met plezier heb ik voor jullie mogen koken, bedankt!

Jan Torn

PS: Mocht ik een keer voor je mogen koken bel gerust: 06 – 52 55 36 72.

Harderwijk Harderwijk Harderwijk Harderwijk Harderwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch