Afscheid nemen bestaat niet…

Afscheid nemen bestaat nietVandaag dan de laatste dag voordat we gaan. Een groepje gaat naar de bouw, een groepje gaat naar het shackrepair en de rest gaat naar het kinderwerk. Daarnaast wordt er vandaag aan shack visit gedaan. Dit houdt in dat we gaan kijken naar verschillende shacks en de verhalen van de bewoners gaan aanhoren. Het zijn in indrukwekkende verhalen, waar letterlijk alles van hun leven verteld wordt. Zo horen we het verhaal van een mevrouw, moeder van 7 kinderen, zij heeft aids. Haar jongste kind van 12 maanden heeft ook aids. De moeder is niet medicijn trouw en het kind lijdt daar ook onder. De kinderen zijn vaak alleen thuis, doordat hun moeder weg is, zonder dat de kinderen weten waar ze is. Ook hebben we bij de shack visits gezongen en gebeden, erg mooi om dit met zijn allen te doen.

Om 12 uur begint de overdracht van de gehandicaptenopvang aan het IHC. De mensen met wie we in contact zijn gekomen zijn ook aanwezig. Er worden verschillende toespraken gehouden, erg interessant. 😉 De gehandicapten zingen liedjes voor ons en zijn erg blij met hun lokalen.

Onderweg naar ‘de witte duif’ gaan we ons heupen nog even los maken bij de nursery school van Antoinette. We hebben genoten van het dansen met de kleintjes daar. We moesten al snel door, want er moest nog hard gerepeteerd worden voor de bonte avond. Maar eerst nog even een heerlijke barbecue.

’s Avonds hebben we hard gelachen, gerend en gegild op de bonte avond.

—-

Dit was alweer het laatste verslag vanuit Zuid-Afrika. De groep hoopt vanavond rond 23.30 uur terug te vliegen naar Nederland met vlucht KL592. Deze vlucht is ook weer te volgen via Flight Aware. Morgen (zaterdag 16 augustus 2014) landt het vliegtuig rond 10.20 uur op Schiphol.

Afscheid nemen bestaat niet Afscheid nemen bestaat niet Afscheid nemen bestaat niet Afscheid nemen bestaat niet

 

Connie: Lieve thuisblijvers, bedankt voor alle lieve berichtjes. We hebben volop genoten deze 2 weken. Knuffel voor Marthe en Dirk , Pa en Ma en de ontbrekende zussen in Afrika;)

Tot gauw. Lieve groet.

Jan: Beste mensen van thuis, de afgelopen twee weken zijn mij heel goed bevallen. Vandaag gaan we nog even naar de markt en dan stappen we het vliegtuig in. Dus de verhalen horen jullie morgen wel. Zaterdagavond patat of kebab zou wel lekker zijn! Dikke knuffel Jan.

Wietze: Hoihoi Rianne, familie en de rest,

Het is zover, de twee weken zijn bijna voorbij maar wat heb ik genoten met deze groep. Vandaag nog een gezellig dagje en dan vanavond vol gas terug naar Holland. En net als Jan lust ik ook wel een patatje met een kroketje! =) Tot snel! Dikke knuffel!

Carlijn: Lieve mensen, Het waren echt twee super leuke weken, maar nu moeten we weer gaan. Ik heb opzich wel zin in de mac of patat! Tot morgenochtend!

Deborah: Hoi lieve familie en vrienden, de twee weken zijn omgevlogen, maar wat heb ik een ontzettende gave tijd gehad! Ik heb heel erg genoten van alles wat ik mee heb gemaakt, en ook al blijf ik het liefst hier nog een tijdje, ik heb ook heel veel zin om jullie al mijn belevenissen te vertellen.

Ik zie jullie zaterdag! Vergeet de Hello Kitty ballon zaterdag niet he?! J Groetjes!

Elsbeth: Toppe twee weken gehad mocht van mij nog wel wat langer duren! Wraps zou ik lekker vinden zaterdag avond(:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch