FRIS!

FRISHet is een interessant begin van de dag. Hier spelen we vrouwendag. De mannen moeten  de vrouwen wakker maken met een kopje thee en een lieve wens of gedichtje. En dat doen ze, alleen de een wat liever dan de ander. Sommige mannen hebben een lief gedichtje gemaakt en andere niet nader te noemen personen (BAS, TIENO) zorgen voor een hele frisse goedemorgen. Na dit enerverende begin van de dag, begint het dagelijkse ritueel weer. Duzzzz GMG, ontbijt, half acht vertrek.


Notulen

Speeltuin
Aanwezig; Tieno en Hans
Vandaag is een kleurrijke dag. De laatste muren krijgen een likje verf. Morgen mogen er schilderingen gemaakt worden.

Shack repair
Aanwezig; Sanne, Herkoe en Peter
De spierballen worden gekweekt vandaag. Er mogen drie groentetuintjes worden aangelegd. Ook mogen we de gaatjes in een shack dicht maken met prut. Ook mogen we vandaag popnagels schieten.

Kinderwerk
Aanwezig; Lisette en Geanne
Vandaag is het een ijskoude dag. Daarom is er besloten om in een crèche te gaan helpen waar de juffen het te druk hebben met het verslepen van stoelen. Eén juffrouw heeft toch tijd over om het Bijbelverhaal van David en Goliath te vertalen. Daarna gaan we kroontjes maken met de kids. ’s Middags gaan we weer lekker aan de gang op het veldje. Eén jochie is bijna een uur bezig geweest met het bestempelen van zijn kroontje.

Bouw
Aanwezig; niemand
Plaatsvervanger: Frans
Fundering is gereed, zand, cement en bouwmaterialen zijn gearriveerd. Morgen gaan we na al het sloopwerk weer opbouwen.

Heel veel liefs, warmte, eendracht, kusjes, samenhorigheid, fris wakker worden, dikke lebber,  vriendschap, geluk, voldoening, vertrouwen, patat, kaas, pizza, tosti’s, mcflurry (en ander eten dat wij hier niet hebben), knuffels, sterkte, geloof, hoop en liefde GMG 4

CIMG3924 CIMG3930 CIMG3953 CIMG3975 PICT1109

 

Persoonlijke verhalen van de groep

Hans: Hallo daar, met mij gaat alles helemaal goed hier! Ik voel me top fit en ben klaar om nog een paar daagjes te vlammen. Ik hoop jullie zaterdag weer te zien! Oja, ik leer gitaarspelen hier!

Sanne: Dag geliefde mensjes van me!! Jullie misse me hea?? Nou gat goe hier heur! Vandaag wel spierballe gekweekt! Was heffie maar leuk! Leuk om jul berrichtjes te lezen! Bakkertjes gaat het met die kleine grut ook goed? Nou m n geliefden tot snel! Dikke dot …

Lisette: Hoi! 🙂 Vandaag heb ik weer kinderwerk gedaan, echt heel leuk! Jaron, de kinderen waren heel blij met je armbandjes. De tijd vliegt hier, en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin. Hebben jullie ook nog een leuke vakantie? Kusje Lisette

Tieno: Hee! Een lekkere weekend achter de rug hebbende ging k vandaag weer an t werk.. gravuhhh:P
Voor de rest is dr niet heel veel bijzonders gebeurd. Ik hoop dat jullie ook een leuke vakantie hebben, en tot zaterdag! (speciale groetjes aan Hannah)

Herko: Hallo bekenden en onbekenden, Met mij gaat het nog steeds goed. Vandaag de hele dag staan hakken om moestuintjes te maken. Prima werk op zich 🙂 . Morgen mag ik weer kinderwerk doen.. verder groetjes aan de oma’s en de rest natuurlijk!

Peter: Hoi allemaal, (o.a. Marthe & Dirk, familie, Familie Keuning, Afrikaarters)
Vermaak me hier uiteraard nog steeds prima!
Marthe en Dirk, zitten jullie er nog lekker warmpjes bij?
Zoals eerdere jaren weer druk bezig met shack-repair, dit jaar ook met tuintjes aanleggen. (Ja, Baas, waar blijf je nou als ze je echt nodig hebben..) Afrikaarters, in mijn vrije tijd doe ik tegenwoordig ook mee aan de kaartspelletjes, dus misschien kunnen jullie dit ook wel eens een keer van mij verliezen. Ja familie Keuning, ik speel spelletjes :I
Nou Roberto, tevreden over de lengte van het berichtje?
Voel je allemaal vrij om te reageren.

Geanne: Lieve Tristan, pap, Margaret, Stoffertjes!
Heb het hier heel erg naar mijn zin, alleen nog maar kinderwerk gedaan natuurlijk;)
Wat zijn jullie allemaal aan het doen?
En een dikke dihu voor een speciale mevrouw.
Liefs

De Staf: Hallo thuisfront, wat is dat toch mooi een groep jongeren zonder mobiel.
Gericht op elkaar en het werk wat ze hier doen.
Sfeer is hier super! Saamhorigheid een 10 voor deze groep.
Zaterdag hoop ik, dat jullie deze mooie mensen een heel! warm ontvangst geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch