Een heerlijke rustdag

UitzichtVandaag worden we wakker met een theetje op bed. Dit mede mogelijk gemaakt door Connie, Conny en Frans. We hebben uitgebreid de tijd om ons klaar te maken voor de kerkdienst. Dit is ook wel lekker na de lange dag van gisteren.

Om half tien stappen we in de bus om naar de kerk te gaan. Daar aangekomen merken we meteen op dat er een andere sfeer heerst dan de kerk in Nederland. Om te beginnen de tijd, de kerkdienst duurt van tien tot twee. De kerkgangers lopen in en uit net wanneer het hen uitkomt. Daarnaast dansen en zingen ze veel. We lopen de polonaise door de kerk. Kortom een hele belevenis.

Na het middageten is iedereen vrij om te doen wat je wil. De één maakt een mooie wandeling in de achtertuin, de ander gaat even lekker bijslapen. Het is een heerlijke rustdag.

Uitzicht Over het hek Geitjes In de boom In de kerk

Persoonlijke verhalen van de groep

Carlijn: Hoi hoi, Bedankt voor de leuke en lieve berichtjes. Het is hier nog steeds heel erg leuk en we hebben weer veel meegemaakt. Gister een lange dag gehad, maar vandaag konden we lekker rustig aan doen. Tot zaterdag alweer! Heel veel kusjes.

Karlijn: hé bedankt voor jullie reacties! Ek geniet bye, donderdag een hele indrukwekkende dag gehad, bij een ziekenhuis met aids patiënten. En gisteren heb ik genoten op safari, vandaag een lekker rustig dagje gehad. Hoe is het met jullie? Genieten jullie van jullie vakantie? Liefs voor jullie allemaal.

Deborah: Hoi allemaal, Donderdag heb ik een hele bijzondere dag gehad, we zijn naar een ziekenhuis voor aids patiënten geweest. We mochten ook kennis maken met een dokters echtpaar die in townships werken. Dat was erg interessant. Gisteren heb ik heel veel dieren gezien op safari, en daarna in het leeuwenpark een leeuw vast gehouden. Ik hoop deze week nog heel veel mooie dingen te beleven. Hoe is het met jullie? Hebben jullie het leuk gehad op kamp? Vergeet de Hello Kitty ballon niet!? (: groetjes Deborah

Elsbeth: Hoi, hoi Pap & Mam en daarnaast iedereen die dit leest. Bedankt voor jullie berichtjes allemaal. Gisteren heb ik met een leeuw gespeeld, echt super om zulke kleine en nu nog schattige beestjes te zien!! Nog steeds super naar mijn zin hier! Hoe gaat het met jullie? En Rik T. ik heb je opwekkingsbundel. Robin van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Robert je beloofde zin! Het is hier weer gezellig als altijd, maar idd mis iemand om te trainen, het is wel saaier zo zonder jou;). Ps. Groetjes van Hans voor iedereen die dit leest! Pps. Groetjes van Lars voor iedereen die dit leest!

Wietze: Hey lieve Rianne, Heit en Mem, en alle andere familie en vrienden! Bedankt voor jullie vele reacties, elke keer weer erg leuk om te lezen en zo toch nog enig contact vanuit NL te krijgen! Afgelopen dagen erg leuk gehad. Op safari geweest en erg genoten bij de leeuwenopvang. Vandaag een geweldige kerkdienst beleeft bij de zwarte gemeenschap. We gaan de laatste week in en dan is het alweer bijna zaterdag! Een hele dikke zoen en knuffeltje voor Rianne en groetjes aan alle anderen! Ps. Renate, Koos en Willemien had ik idd niet mogen missen! Wat een geweldige mensen!

Connie: Iedereen bedankt voor de berichtjes. Er is hier nog wel een bed voor je Hennie. Een drukkie voor allemaal.

Jan: Beste allemaal, nogmaals bedankt voor al jullie reacties en cadeautjes. Altijd leuk om te lezen! Verder gaat het hier heel goed met me, heb het reuze naar me zin. Hoe gaat het thuis? En bij jullie Anne? Heb trouwens leeuwen geaaid Anne, jaloers? Verder ook je lievelingsdier de olifant gezien! Dikke kus en knuffel allemaal en tot zaterdag! (vergeet me mooie ballon niet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch