Vrijwilliger gezocht!

Vrijwilliger gezochtWil je ons helpen om nieuwe donateurs te werven? We zijn op zoek naar iemand die commercieel en communicatief goed vaardig is, hart heeft voor de medemens in Zuid-Afrika én die af en toe wat tijd over heeft!

Je gaat dit werk als vrijwilliger doen, net zoals alle andere mensen die bij SHIB betrokken zijn. Hoe je deze vrijwilligersjob gaat invullen bepaal je voor het grootste gedeelte zelf. Net zoals het aantal uren dat je erin steekt.

Ook als je niet zeker weet of je binnen het profiel past, of als je iemand anders kent waarvan je denkt dat hij of zij er geschikt voor is, ontvangen we graag je reactie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Graag tot horens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch