De school voor Refilwe Sebaka nadert voltooiing

De school voor Refilwe Sebaka nadert voltooiingDe school voor gehandicapten die op het terrein van Immanuel Hope Center is gebouwd is nu bijna klaar voor gebruik. Annie Munneke had voor haar reis zoveel giften ontvangen dat ze de school een afdak kon aanbieden. Dat is inmiddels er bij aan gebouwd. De kinderen kunnen nu schuilen voor de zon of de regen als ze buiten zijn. Een wens van het schoolbestuur gaat daarmee in vervulling. Als de elektriciteit goed is aangelegd en aangesloten kunnen de leerlingen het gebouw gaan gebruiken. Een prachtig resultaat dat door sponsors van SHIB tot stand kon komen. Alle gevers: hartelijk dank!


De school voor Refilwe Sebaka nadert voltooiing De school voor Refilwe Sebaka nadert voltooiing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch