Voorbereidingen volwassenengroep oktober

Voorbereidingen volwassenengroep oktoberIn oktober gaat een groep volwassenen op pad naar Zuid-Afrika, en zij hebben al diverse acties achter de rug.

Ton Veldhuizen, reisleider, vertelt:

“Begin maart was er weer de paasbrodenactie, deze keer aangevuld met een haantje pikactie. Een dubbelslag die een leuke financiële bijdrage leverde aan het project. Er werden bijna 700 paasbroden en 400 zakken haantje pik verkocht. Een mooi resultaat. Met dank aan veel familie, collega’s, kennissen en bedrijven die door hun steun ‘heerlijke’ paasdagen hadden.”


Na de succesvolle verkoop met Candlelight besloot de groep om weer spullen op een markt te verkopen.

“Op Koningsdag om 7.00 uur stonden 8 groepsleden fris en oranjekleurig voor de Hema in Barneveld. De kraam werd gevuld met geschilderde bloempotjes, snoepzakjes, krentenbrood raadsel en nog veel meer. Het leuke is dat we dit niet met z’n achten deden, maar met veel meer mensen. Vanuit de Oranjestichting in Barneveld kregen we de kraam gratis (voorwaarde: 1 wakkere gast die vanaf 05.45 uur hielp om de kramen in het hele centrum op te bouwen; bedankt Elbert), de bakker schonk ons een krentenbrood en we kregen korting op de potten en plantjes! Fijn om te zien dat zoveel mensen zich voor SHIB inzetten. Ook deze dag leverde naast de euro’s ook een gezellige ontmoeting van de groepsleden op!”

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch