Afscheid van Margret

MargretWe moeten helaas afscheid nemen van ons medisch contactpersoon, Margret Boone. We hielden een kort interview met haar, zodat jullie hierover ook kunnen lezen.


Vertel eens iets over jezelf?
“Mijn naam is Margret, 28 jaar jong. Ik ben gelukkig getrouwd met Job en moeder van 3 woelwaters. Mijn werk als praktijkverpleegkundige ouderengeneeskunde is binnenkort verleden tijd.
Mensen die mij kennen zeggen dat ik open sta voor mensen die hulp nodig hebben en betrokken ben. Ik wordt altijd enthousiast van kleine geluksmomenten zoals een klein Afrikaans handje in de mijne!”

Hoe en wanneer ben je met SHIB in aanraking gekomen?
“In 2006 ben ik door mijn oom, Frans van de Stroet, benaderd om als staflid mee te gaan met een jongerenreis. Dat leek mij geweldig en dat was het ook. Door die 1e reis, ben ik besmet geraakt met het “Afrika-virus”! Daarna ben ik nog een aantal keer mee geweest met jongerenreizen.”

Vertel eens iets over het werk wat je voor SHIB hebt gedaan?
“Mensen voorlichten en instrueren over medische zaken voorafgaand aan alle SHIB reizen. Zoals medicatiegebruik, vaccinaties en praktische zaken. Ik controleerde de gezondheidsverklaringen en was telefonische achterwacht tijdens de SHIB reizen.“

Waarom ga je stoppen?
“Tja, door die besmetting met het “Afrika-virus”, hebben mijn man Job en ik het verlangen gekregen om uitgezonden te worden. En dat gaat nu echt gebeuren! Want we zijn aangenomen bij Wycliffe Bijbelvertalers om ondersteunend werk te gaan doen ergens in Afrika. We zijn er van overtuigd dat God een boodschap voor de wereld heeft: genade en liefde. En dat mogen we naar andere mensen en landen brengen!“

Wat zou je nog willen zeggen tegen de lezers van de website?
“ Laat het geld niet je grootste struikelblok zijn om mee te gaan met een SHIB-reis. Zo`n reis heeft impact op je leven, of dat nu groot of klein is maakt niet uit. Het is bijzonder om wat voor een ander te kunnen betekenen, maar het is een kado dat je er ook zoveel voor terugkrijgt in Zuid-Afrika!”

We bedanken Margret voor al haar inspanningen en hulp de afgelopen jaren en wensen haar veel succes en Gods zegen toe in de nieuwe taken die voor haar liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch