Verslag van de dag

Verslag van de dagZ ingend beginnen wij de dag in de kleuterschool
U itbundig zingen alle kinderen mee
I edereen heeft dikke lol
D e voorzitter van SHIB (Gerhart) is jarig, hiep hiep hoezee

A an het begin van de ochtend zijn we al hard aan het slag
F underingen worden afgegraven met bloed, zweet en een traan.
R atelend met de betonmolen zijn we aan het werk met een lach
I nmiddels zijn de kinderwerkers op pad gegaan.
K inderen vermaken zich met hun zelfgemaakte rammelaar
A an het eind een ballon en toen was het weer klaar.


I inmiddels zijn er ook 6 mensen met voedselpakketten op pad
S hackbezoek zijn we ondertussen nog steeds niet zat.

L euke Hollandse avond gaan we tegemoet
E n het eten is door bereid door onze Jan
U itgenodigd zijn de mensen die we hebben ontmoet
K ijk morgen maar weer naar het verslag hiervan.

Wianne: Hoi iedereen daar. (nog een keer) Hartelijk bedankt voor de felicitaties, ik heb genoten van de brieven die ik had meegekregen en de reacties. Vele vroegen of ik de groetjes wilde doen vanuit Zuid-Afrika dus bij deze. Ik wil de groetjes doen aan Papa, mama en de rest, Happ ei gasten, ooh en postbode Siemen. Het is hier heel leuk, maar heb nog nooit zoveel gezweet als vandaag! (bouwen was zwaar).

Nick: hey allemaal, de tweede week is in volle gang.Afrika begint al lekker te wennen. Wil graag nog een keer terug. Verder bedankt voor de reacties allemaal! hoe is het met jullie? Houden jullie het nog vol ;)? groetjes

Lianne: Hoi allemaal! Dit is m’n laatste berichtje hier. Het is hier nog steeds leuk. Vanmorgen weer kinderwerk gedaan, was heel leuk! Vanmiddag weer hard gewerkt. Ook weer zin om jullie allemaal te zien over een paar dagen! Mam, succes nog even met alle mannen thuis, ik denk aan je haha. En mark, supergoed! Waar werk je? Dikke kus voor jullie allemaal, speciaal voor Kevin 🙂

Judith: Heey allemaal, toen ik deze reis begon voelde ik mij als een klein meisje wat een groot avontuur ging beleven. En het is echt een heel groot avondtuur! Het is super gaaf! Ik geniet van elk moment hier en ga deze momenten nooit meer vergeten. Deze weken in Afrika gaan mn leven zeker beïnvloeden. IK wil niet meer hier weg… Bedankt voor alle leuke reacties! Zeker blijven doen.

Gerianne: Hoi allemaal, alweer mijn laatste berichtje vanuit Shalom 🙁 Gisteren en vanochtend met bouwen lekker hard gewerkt om een trap te maken en vanmiddag kinderwerk gedaan wat ook weer heel leuk was. 🙂 Morgen heb ik nog Shackrepair, dus ben benieuwd.
Pap mam en Rebec, tot zaterdag! groetjes

Felix: Hoi iedereen! Bedankt voor alle reacties, het is erg leuk om af en toe wat te horen vanaf het thuisfront. Met mij gaat het nog steeds super, helaas wel hier en daar verbrand door de Afrikaanse zon. Vandaag ook weer kinderwerk gedaan en de balonnen komen erg goed van pas en ze vinden de gekleurde balonnen fantastisch. Ik hoop dat het bij jullie ook allemaal goed gaat. De volgende keer dat jullie weer wat van me horen dan ben ik thuis. Ik mis jullie natuurlijk ook. Groetjes Felix

Henk: Hallo allemaal. Bedankt voor de berichtjes! Het gaat goed. Mis de kids, maar dat komt na zaterdag wel goed :-).

Verslag van de dag Verslag van de dag Verslag van de dag Verslag van de dag Verslag van de dag Verslag van de dag

Comments are closed.

nl_NLDutch