Dol enthousiast

Dol enthousiastNa een leuk verjaardagsfeest van Yvonne, inclusief taart en kampvuur, mogen we vandaag voor het eerst uitslapen (wel tot 7:15)! Dit uitslapen is natuurlijk niet voor niets, want in plaats van bouwen gaan we vandaag wat bezoekjes brengen.

Onze grote held Hannes komt ons weer ophalen om ons vervolgens bij het ziekenhuis in Borolelo af te zetten. We krijgen daar een rondleiding over verschillende afdelingen zoals de verloskunde-afdeling en de eerste hulp. Tegen onze verwachting in ziet het ziekenhuis er erg netjes uit.


Tussen de power-naps in de bus door, komen we zelfs nog een paar struisvogels tegen!

Bij de school waar we op bezoek gaan worden we heeeel enthousiast ontvangen: veel plaatselijke groeten (de ‘sjap‘), juichende en dansende kinderen (met een kapotte tafel als resultaat) en zelfgemaakte beats. Wat foto’s rijker en wat voetballen armer gaan we op weg naar het Immanuel Hope Centre. Hier kunnen we ons gemiste knuffelkwartiertje nog even inhalen. Het kwartiertje wordt een beetje overschreden maar dat is het allemaal waard. De lunch is weer heerlijk #broodjegezond.

We lopen met een lekker zonnetje door de sloppenwijken naar de kleuterschool van Antoinette die is begonnen in een garage. Dankzij een eerder SHIB-project staat er nu een mooie kleuterschool. Ook hier worden we weer dol enthousiast ontfvangen met liedjes, geknuffel, gedans en nog meer gekkigheid. Je ziet hier duidelijk het postieve resultaat van een SHIB-project.

Hannes staat weer trouw op ons te wachten en heeft ons netjes op Shalom gedropt. Ondertussen hebben sommigen van ons nog even de binnenkant van hun ogen bekeken. En omdat we nog niet genoeg last gehad hebben van ongedierte en beesten, zoals loslopende paarden en een koe komt er ook nog een slang in Reno’s bed op bezoek. Met het altijd lekkere eten van Willemien in onze buikjes komen we onze avond wel door!

Jan: een verslag op 13 febr. Tineke van harte en een hug van mij ook aan Esther en Sarah! Ik geniet van alles en iedereen hier maar zou jullie allemaal weer willen zien. Nog ff schat en als je dit leest is de eerste week weer voorbij. PS En morgen valentijnsdag, ik drink een cola…

Sofie: Lieve trouwe volgertjes, ik heb het hier nog steeds heel erg naar mijn zin. Op het vliegveld kwam ik een qoute tegen die wel aansprak en bleef hangen: ‘They call it Africa, I call it home’. Ik kan niet persoonlijk op alle reacties reageren, maar ik lees wel alles. Leuk om de reacties te lezen dus vooral blijven doen! Ik hou van jullie, dikke knuf Soof

Reno: Heey iedereen, Het is hier hartstikke leuk zoals verwacht. Na meerdere verzoeken via de blog ben ik vandaag veel te vaak op de foto gezet.  Heerlijke nieuwe dingen gegeten van Masterchef Willemien. Lekker weze klussen aan het project. Morgen voor het eerst aan het kinderwerk en ik heb er zin in. Ik hou van jullie, grtz Reno

Laurens: Heey allemaal. Ik heb echt een geweldige tijd hier! Er werd ons verteld dat je Afrika pas snapt als je er geweest bent. Niets aan toe te voegen, helemaal waar. Dankje voor alle reacties, is erg leuk om te lezen. Mam succes met werken. Robin okeej dat komt ook spontaan, succes met fietsen, en Tijmen nog beterschap! Groetjes Laurens

Laura: Lieve allemaal, familie, jos, an en ier, bedankt voor alle lieve berichtjes. Het is hier superleuk! Goede reis en heel veel plezier op wintersport Diermpjes ook voor familie Luchtenberg namens Anne. Blijf vooral berichtjes sturen, ik vind het superleuk! Ik houd me wel taai hoor oop, u ook? Liefs Lau

Marit: Blijf van Thomas af! Stieken vinden jullie hem hartstikke leuk 😛 Het is echt geweldig hier, veel ervaringen en heel veel met kinderen knuffelen. Sommige dingen zijn best indrukwekkend maar ook goed om mee te maken. Vind jullie reacties heel leuk! die van Tobias heb ik wel gemist. Nog een keer? 😉 Zie jullie snel!! xxxx

Mirjam: Hey lieve mensen! Wow,voor mij zijn 2 weken echt te weinig hier. Het is super mooi en relaxed. De bouw geeft me energie en het kinderwerk is ook mooi om te doen. Ookal krijg je soms mentaal wel eens wat te voorduren.Familie,  het gaat goed en ik vind het allemaal leuk om te doen. Echt super leuk om al jullie reacties te lezen, lief dat jullie wat sturen! Es maak je maar geen zorgen en doe de groetjes aan de rest!  dikke knuffel xxxx <3

Yvonne: Lieve familie, vrienden, collega’s en ouders heel erg bedankt voor alle felicitaties en gelukswensen. Ik heb een superleuke verjaardag gehad dankzij 30 geweldig leuke jonge mensen en 4 groepsleiders.

Dol enthousiast Dol enthousiast Dol enthousiast Dol enthousiast Dol enthousiast Dol enthousiast

Comments are closed.

nl_NLDutch