Een berichtje van iedereen

Een berichtje van iedereenVandaag geen dagverslag.. maar wel een berichtje van iedereen en een heel aantal foto’s!

Demi: Hey lieve pap, mam, Nick en Sjantal, familie, vrienden en kennissen, het is hier fantastisch! Z-A is prachtig en we hebben het heel goed met z’n allen. Love you all, dikke kus.

Tamar: He pap mam daav saar mat en familie, super leuke dag gehad vandaag. Het is echt gewoon vakantie! Super mooie dingen gezien en vandaag naar kerk geweest. Ik heb al honderden foto’s gemaakt dus dat word uitzoekwerk πŸ˜‰ morgen gaan we eindelijk kinderwerk doen! Ik vind het superleuk om jullei reacties te lezen dus blijf t vooral doen. Dikke kus Taam.

Alco: Papa en mama, het is hier fantastisch! En Cora, ik moet veel aan je denken hiero πŸ˜‰

Mirjam: Hey lieve familie en vrienden ;), Het is hier echt supermooi en super weer! (ondanks soms regen en onweer), we hebben gezwommen en al veel gezien πŸ™‚ nu lijkt het nog vakantie, morgen echt aan de bak. Ik heb er zin in, en maak je maar niet druk. Ik red me wel πŸ˜‰ Dikke kus Mir.

Lianne: Hee familie, vrienden & Kevin! Het is hier heel mooi en hele gezellige groep. Leuk om alle reacties te lezen πŸ™‚ Dikke kus

Elsbeth: Lieve allemaal! Ik heb het hier heel erg naar mijn zin! Het land en het weer is erg lekker πŸ™‚ Meiden nog bedankt dat jullie er vrijdag waren!! Reacties zijn leuk! πŸ™‚ Liefs Elsbeth

Nick: hey mama en papa, Dorien, Tom en Jort. bedankt voor de kaart πŸ˜‰ . het is hier ontzettend mooi. Maak je niet druk om mij. Groetjes!!

Laura: He allemaal! Het is hier echt su-per-leuk! Heerlijk weer (wel een beetje verbrand) en het is echt keigezellig. Ik denk dat ik hier wil blijven haha πŸ˜‰ Morgen gaan we voor het eerst echt aan het werk, dus dan gaan we genieten van de kids. Bedankt voor al jullie leuke berichtjes! Liefs

Lisa: Hey pap, mam, laura en Delcio. Ik heb het heel erg naar m’n zin hier! Maak je geen zorgen om mij, zuid-afrika is heel mooi πŸ™‚ Ik mis jullie heel erg. Delc, doe de groetjes aan je familie, ik hou veel van je. Liefs xxx

Dieuwertje: Lieve Leo, Annie, Evi,Mam en Pap . Vandaag hebben we veel moois en leuks gezien en gehoord! Het gaat goed met mij en ik geniet erg van het weer!! Iedereen veel sterkte en succes deze week met alles wat jullie moeten doen. Hou van Jullie xx

Anne: Hey lieve familie, vrienden en GERSON! Het is echt super leuk hier. Ik geniet echt volop! Het is weer is super lekker en met de groep is het ook heel leuk. Succes allemaal met jullie verplichtingen en ik hou van jullie! Dikke kus.

Anne Ruth: Heee, echt n goed leven hier:) De tijd gaat megasnel. Doei

Angela: Lieve allemaal, ik heb het enorm naar m’n zin hier! Ik geniet van het weer en de gezelligheid. Ik ben zelfs al een beetje bruin geworden! Morgen begint het echte werk, ik ben benieuwd hoe dat gaat worden!De reacties vind ik super leuk, blijven doen! Ik mis jullie, Hou van jullie. P.S. GEFELICITEERD CHARLOTTE MET DE GEBOORTE VAN NATHANIEL!

Judith: Lieve papa,mama, Celine, Sanne, Charlotte, Brigitte, Evan, Rhode, Jesse, Rebekka, Anne, Christi, opa’s en oma’s en alle andere vrienden!Het is hier super gaaf, rustig en onwerkelijk. Ik geniet van elk moment! Het is hier erg warm, en daarom hebben we afgelopen dagen veel gezwommen, in het zwembad of Afrikaanse rivieren. De groep is heel erg gezellig!En de reacties vind ik super leuk, blijven doen! Ik hou van jullie! Kus Judith. P.s: Rebekka, heel veel succes met de operatie, je kunt het!

Sofie: Lieve allemaal, ik heb het hier echt super naar mijn zin! Het weer en het eten is erg lekker hier πŸ™‚ Je kan merken dan de mensen heel dankbaar zijn dat we hier zijn. Morgen gaan we echt aan de slag met bouwen en kinderwerk. Ik ben heel benieuwd hoe dat is! Reacties zijn harstikke leuk om te lezen, dus vooral blijven doen. Dikke knuffel Sofie!

Marit: Heeee Allemaal! ik heb het enorm naar mijn zin hier:) Morgen voor het eerst naar de sloppenwijk en ik ben heel benieuwd hoe het daar is. We hebben een hele lieve huisspin genaamd Freddie (5 cm) en Kees en Spinnie komen soms op bezoek. Heb gelukkig wel een klamboe!Ik hoor graag hoe het bij jullie gaat πŸ™‚ xxxxxxxxxxxxxxx

Manoek: Lieve allemaal en met name Koen! Alvast van harte gefeliciteerd met je 13e verjaardag, je wordt al bijna een grote jongen. Ik hoop dat je een hele fijne verjaardag hebt morgen! Ook namens Sanne en Gert-Jan. Ik heb echt een super leuke tijdΒ  hier,het is echt geweldig! Liefs en groetjes aan de rest.

Sietske: Heey allemaal, We zitten hier nu twee dagen en het is hier echt top! We zitten in een super mooie omgeving en het is ook heel erg gezellig met iedereen. We hebben al veel gezwommen, in schoon zwembadwater maar ook in de modder ;). Ik heb het tot nu toe enorm naar mijn zin maar ik mis jullie (toch) ook wel papa en mama (en kjeld ook wel hoor ;)). Tot snel, veel liefs van mij. P.S. er zitten hier heel veel motjes.

Suzanne: lieve papa en mama, vandaag weer ontzettend genoten, de Afrikaanse kerk is echt geweldig! De tijd vliegt voorbij in Afrika! Tot volgende week! Love you both! X

Laurens: Hoi allemaal! Echt GEWELDIG hier! Gelukkig nog amper verbrand ondanks de hete temperatuur. Super leuke groep, en het land is zooo mooi! nog niet echt dieren gezien, behalve een dodelijke schorpioen, spinnen bijna zo groot als je handpalm en nog meer insecten. Tot over 2 weken! ps hoe is het met je longontsteking Tijmen?

Gerianne: Hoihoi, het is echt super hier! De groep is gezellig, we doen leuke dingen, lekker weer en de natuur is echt heel mooi! De tijd gaat echt heel snel! xx

Felix: Hoi iedereen, Vandaag en gister weer leuke dingen gedaan zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen. Het is hier fantastisch en morgen gaat het echt beginnen. jullie worden allemaal op de hoogte gehouden! Groetjes Felix

Gert-Jan: Hallo iedereen, het is hier erg leuk en er zijn dingen die ik nog nooit heb gezien. Het weer is erg goed en het eten ook! Ik hoop dat thuis alles goed gaat en ik wens jullie (en ook jullie Marco en Wilma en kids) alvast een fijne vakantie! Groeten vanuit Afrika, ajetoo!

Jochem: Hallo iedereen, daar ben ik weer πŸ™‚ Het is nog steeds super,zoals jullie hierboven lezen, weer erg genoten.
wens opa heel veel sterkte van mij, oma ook natuurlijk! ik mag de komende dagen even niks meer schrijven, dus jullie
zijn aan de beurt! ;p

Sanne: Hallo allemaal! Mocht ik onverwachts nog een keer schrijven;) We hebben een lekkere dag gehad, we zijn naar de kerk geweest en hebben Zuid-Afrikaanse muziek gehoord. Net voor het eerst een warme douche gehad! haha. Groetjes aan iedereen thuis

Joletta: Hee iedereen thuis en Gert Jan <3! Wow, het is echt geweldig hier! Prachtige natuur, lieve mensen en leuke dingen die we doen! De tijd vliegt, ondanks dat het wel lange dagen zijn. Morgen gaan we voor het eerst echt aan het werk en ik heb er super veel zin in! Doe de groetjes aan iedereen en ik hou van jullie! dikke kus!

Marije: Hallo allemaal, het was weer een mooie dag vandaag! We hebben genoten van de kerkdienst, een mooie wandeling en een muzikaal optreden. Pap, mam, ik houd van jullie! Alle anderen: tot over twee weken!

Wianne: Hoi!! Ik heb een echte Zuid-Afrikaanse marimba gezien! En erop gespeeld, super leuk! Ooh en Eline, We zongen vanochtend in de kerk opwekking 554! Jammer genoeg was het heel raar als ik mee ging dansen ;/. Heel veel groetjes van mij!!

Reno: Heey pa en ma en iedereen. Geweldige plek hier. Mooie omgeving heerlijk weer. T is hartstikke gezellig en we hebben al veel leuks gedaan. Morgen voor het eerst aan het werk/naar de kinderen. Lijkt me heel erg leuk! Liefs Reno en de groetjes vanuit ZA.

Lorenzo: Hele leuke en gezellige dag gehad door zowel de blanke kerk als de lokale bevolking die geweldige muziek speelde! Ook de schorpioen in mijn onderbroek was echt vol genieten…

Yvonne: Hallo familie en collega’s het is hier superleuk we hebben het erg gezellig en een geweldige groep. Veel gezongen in de bus en vandaag een mooie kerkdienst gehad.

Ilse: vandaag weer een super dag! Opwekking zingen in het Zuid – Afrikaans en dansles gehad van een Afrikaanse!Het is hier geweldig! liefs

Henk: Hoi schat, vandaag was lekker, zin om morgen te vertrekken. Succes met de komende drie dagen werken!! Geef de kids een knuffel!

Wim: Hoi schat, kids collega’s en alle aanverwanten. We beleven fanatische dingen met geweldige kinderen. Puur mensen zien genieten is geweldig. Zelf naast een verbrande net, vergeten riem en nog wat zaken gaar het prima. Een foto zal wrsch nog wel een keer volgen.

Jan: ik mag de rij sluiten. relax weekend, morgen begint het echte werk. We genieten met volle teugen van hier en van jullie kids.

Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen Een berichtje van iedereen

Comments are closed.

nl_NLDutch