Afrikaans genot, ons geniet…

Afrikaans genot, ons geniet..Vrijdag 7 februari

Het is bijna 22:00 uur en na 12 uur vliegen gaat het landen eindelijk beginnen! De schitterende lichtjes van Johannesburg zijn geweldig om te zien, terwijl we een korte bocht naar rechts maken om te landen. Hannes, onze buschaffeur, staat al voor ons klaar. Nu rest ons nog een 4 uur lange trip in de bus richting Shalom! Aangekomen op Shalom staan Koos en Willemien op ons te wachten met alle vreugde! Zij spreken ons nog een paar woorden toe en uiteindelijk duiken we ons bed in, met het mooie vooruitzicht naar morgen.

Zaterdag 8 februari

De zon komt op, we hebben weinig slaap gehad, maar iedereen is benieuwd naar Zuid-Afrika bij daglicht. Er staat een uitgebreid ontbijt voor ons klaar: meer ontspannen kan je je dag niet beginnen! Het is gelijk al erg warm (flink boven de 30 graden) en we besluiten een duik te nemen in het  verfrissende zwembad. In de middag laat Koos, de eigenaar van Shalom, ons 2 uur lang zijn enorme ‘tuin’ zien vol met de Afrikaanse natuur! Door de hitte krijgen we al gauw het gevoel toe te zijn aan afkoeling en namen een duik in een echt modderbad. Tenslotte gaan we vandaag met een volle maag vroeg naar bed!

Suzanne: lieve papa & mama, vrienden en familie, wat is het hier mooi! Ik geniet erg van Afrika, de temperatuur en de groep! Dit worden 2 fantastische weken! Tot snel! Liefs

Sanne: Lieve papa,mama, Nikki en Milou, bedankt voor de leuke kaart, ook namens Manoek en Gert! We hebben heel mooi weer en het is heel gezellig met de groep:) Jullie, en ook ome Gerard en Tante Anja en Petger en Esther: veel plezier in Oostenrijk! Geniet ervan! liefs Sanne

Jochem: Hee mensen! Zo genieten als vandaag heb ik in tijden niet gedaan! Heerlijk weer, zon en veel gezelligheid! Zoals je hierboven kunt lezen, echt een topdag gehad!
Anneloes, gefeliciteerd 🙂

Anne Ruth: Hee allemaal, ik heb het hier erg naar mijn zin. Onwijs mooie omgeving, leuke groep en lekker weer! En pap, mam, nog bedankt voor de lieve kaartjes 🙂 x

Marije: Lieve allemaal, wat een belevenis in het zonnige Zuid-Afrika. Ik geniet erg van het weer, de gezelligheid en de natuur. Ik ga genieten van de komende twee weken! Liefs, Marije

Ilse: Amazing! De geweldige natuur, het weer en de lieve mensen hier. Dankbaar dat ik zoiets mag beleven! heel veel liefs!!

Lorenzo: Lieve papa en mama, Zuid-Afrika is echt een supermooi land met een geweldige natuur! De warmte heb ik al meteen gevoeld en ik kom zeker bruin terug! Maak je maar niet druk om mij: ik heb het reuze naar mijn zin en verwacht nog zeker veel van deze reis!

Afrikaans genot, ons geniet! Afrikaans genot, ons geniet! Afrikaans genot, ons geniet! Afrikaans genot, ons geniet! Afrikaans genot, ons geniet!

Comments are closed.

nl_NLDutch