Leerlingen JFC Barneveld maken zich op voor vertrek

Leerlingen JFC Barneveld maken zich op voor vertrekOp vrijdag 7 februari vliegen 30 leerlingen van het Johannes Fontanus College uit Barneveld samen met hun begeleiders naar Zuid-Afrika. Gedurende twee weken zullen ze zich daar onder andere bezig houden met klussen, shackrepair en kinderwerk in de sloppenwijken Borolelo en Reagile.

Weblog
Gedurende de reis is de groep via deze website dagelijks te volgen. Op de blogberichten kunnen de bezoekers van deze website reageren. De reacties worden iedere avond door de groep in Zuid-Afrika gelezen. Reacties zijn dus altijd welkom, het is erg fijn om iets te vernemen van het thuisfront.

Uitzwaaiavond
De avond voor vertrek, donderdagavond 6 februari, zijn familie, vrienden en bekenden welkom op de uitzwaaiavond. Op deze avond zal er worden vertelt over het project, en is er gelegenheid om afscheid te nemen en de jongeren succes te wensen. Ook zal een zegen worden gevraagd over de reis. Iedereen is van harte uitgenodigd! Aanvang 19.30 uur op het Johannes Fontanus College in Barneveld.

Vluchtgegevens
Vertrek vanaf Schiphol met KLM591 op vrijdag 7 februari 2014 10.10 uur.
Aankomst op OR Tambo Johannesburg op vrijdag 7 februari 2014 22.05 uur.

Vertrek vanaf OR Tambo Johannesburg met KLM592 op vrijdag 21 februari 2014 23.55 uur.
Aankomst op Schiphol op zaterdag 22 februari 2014 10:10 uur.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch