Sporten voor Afrika 2014

Sporten voor AfrikaZoals elk jaar organiseert SHIB ook dit jaar weer het evenement SPORTEN VOOR AFRIKA. We bieden u op 15 maart de keuze tussen mountainbiken, trailrun en wandelen! Na afloop is er een hapje en een drankje.

De opbrengst is bestemd voor de jongerenreis van komende zomer. Deze groep zal een weeshuis gaan bouwen in de krottenwijk van Borolelo in Zuid-Afrika.

De startlocatie is Ecofields, Matendijk 1 te Wekerom.


Mountainbiken

Een uitdagende tocht voor zowel de geoefende als de wat minder ervaren mountainbiker. De moeilijkheidsgraad kan onderweg gekozen worden.

Start: tussen 09:00 en 11:00 uur
Afstanden: 20 of 45 km
Voor meer info zie ook www.het2wielerhuis.nl

Trailrun

In deze bosrijke omgeving is een mooie trailrun uitgezet. Deze run is als wedstrijd te lopen of recreatief. Voor de wedstrijd graag inschrijven via onderstaand formulier of via  www.inschrijven.nl voor het noteren van de tijden.

Start wedstrijd: 09:30 uur
Start overig: 09:45 tot 11:00 uur
Afstanden: 8 of 14 km zie voor meer info www.Run2dayRunnersBarneveld.nl

Wandelen

Ook is er een wandeltocht uitgezet. Deze tocht zal door een gevarieerde omgeving gaan, langs zandverstuivingen en over klompenpaden.

Start: 08:30 uur

Aanmelden voor dit evenement

Op het formulier hieronder kunt u zichzelf aanmelden voor dit evenement. Wilt u daarbij ook een gift van minimaal €10-, overmaken op IBAN NL35 RABO 0152 6550 18 t.n.v. SHIB o.v.v. Sporten voor Afrika.

Ook kunt u zich aanmelden op de dag zelf.

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch