SHIB op Candlelight

SHIB op CandlelightOp initiatief van Joke van der Boon, deelneemster aan het najaarsproject 2014, stond SHIB met een kraam op zaterdag 14 december op de gezellige kerstmarkt Candlelight shopping in Barneveld.

Na de opbouw aan het eind van de ochtend hebben we van 13.00 tot 21.00 uur allerlei leuke en lekkere dingen verkocht. Zo waren er eigengebakken appelflappen en Twentse Kniepertjes (oudjaarslekkernij), Betuws fruit (bessen en peren), diverse setjes wenskaarten, kaarsen en prachtige handgemaakte kinderschortjes. Voor de kleine bezoekers was er een grabbelton.


Geweldige sfeer en goed weer hielpen natuurlijk om deze middag en avond tot een succes te maken. Met veel inzet zowel voor als achter de kraam werden de bezoekers verleid om ons toch vooral te steunen, en dat is goed gelukt.

Aan het eind van de avond was alles wat eetbaar was en alle kaarsen verkocht. Wat restte waren wenskaarten en nog enkele kinderschortjes.

We konden zelfs enkele geïnteresseerden voor ‘onze’ reis noteren. Zij zullen worden uitgenodigd voor de informatieavond in januari.

Kortom, een gezellig evenement waar we met plezier op terugkijken, goed voor een stukje kennismaking en teambuilding. En ook niet onbelangrijk, het heeft een leuk bedrag opgebracht voor onze projectreis in het najaar 2014.

SHIB op Candlelight SHIB op Candlelight SHIB op Candlelight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch