Sloeproeien voor SHIB heeft een prachtig bedrag opgeleverd

thmbEkiep’9 (www.ekiep9.nl) heeft zich tot doel gesteld om, door middel van sloeproeien, financiële middelen te genereren om hulpbehoevende instellingen in Barneveld (en omgeving) te ondersteunen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals roeiclinics en ook door middel van sponsoring door bedrijven en organisaties wordt dit gerealiseerd.

In 2013 is SHIB gekozen tot goede doel. Op een feestelijke bijeenkomst van en voor de sponsors, bedrijven lid van de BIK of de JOS, is de opbrengst overhandigd door Jaap Hazeleger van Ekiep’9. Namens Shib was Cor van de Pol aanwezig. Hij bedankte alle gevers voor dit mooie bedrag en Ekiep’9 voor de keuze voor SHIB.

Het bedrag van € 1.500,- is een fantastisch mooi bedrag, waarvoor wij een bestemming gaan zoeken. Te denken valt aan speeltoestellen voor de kinderen in Borelelo. Hetzij bij de daycare die afgelopen periode gebouwd is, of anders bij het nog te bouwen weeshuis.

sponsoravond Ekiep '9 met JOS-BIK 022  sponsoravond Ekiep '9 met JOS-BIK 009 sponsoravond Ekiep '9 met JOS-BIK 010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch