Een productief dagje

Een productief dagjeVandaag ging de wekker zoals gewoonlijk weer om 06:00. Er ging een groep voor kinderwerk en bouwen naar Reagile en naar Borolelo. In Borolelo is het plafond in de grote zaal en in de wc nu ook klaar voor het schilderwerk. We hebben hard gewerkt, de samenwerking verliep als een trein en we zijn blij dat het resultaat er mag zijn. In Reagile ging de weddenschap over het voetballen niet zoals gepland maar er is wel samen gevoetbald met de Afrikanen in plaats van tegen elkaar. Het gebouw voor de gehandicapten is nu zo goed als klaar om het dak erop te zetten. Vandaag hebben we de deur erin gezet en alles waterpas gemaakt.

Het kinderwerk in Borolelo ging erg goed. We hebben vliegers geknutseld met de kinderen en ze waren er erg blij mee. De hele straat werd opgevrolijkt door de kleurrijke vliegers. Ook konden de kinderen zich laten schminken. ’s Middags ging de groep bovenin de township aan het werk. We hadden een klein groepje kinderen waarmee we spelletjes hebben gedaan en liedjes mee hebben gezongen. Het valt op dat sommige kinderen nieuwe dingen snel oppakken. Dom zijn ze dus beslist niet. ’s Morgens en ’s middags ook met enkele kinderen gevoetbald. Enkele echte talentjes gespot. Best triest dat niemend hier ooit van zal genieten. Er is wel een plek om te voetballen, maar een club is er niet. In Reagile mochten we voor de klas staan en de kinderen een bijbelverhaal vertellen. ’s Middags hebben we buiten gespeeld met de kinderen.

Drie mensen zijn vandaag met Willemien mee geweest naar een vriendin van haar om ijzeren poppen te snijden voor op het hek van de crêche in Borolelo. Een ander groepje is op Shalom gebleven om hapjes te maken voor de Hollandse avond.

We zijn net terug van de Hollandse avond in de crêche in Borolelo: het was erg gezellig! Veel gezongen, gedanst, stoelendans gedaan. Om niet te vergeten!

Dit was het laatste berichtje van het allerleukste GMG-groepje! Groetjes van Cor, Tim, Joël, Christine, Anne Marije, Vera, Jellien en Melissa

Een productief dagje Een productief dagje Een productief dagje Een productief dagje Een productief dagje Een productief dagje Een productief dagje

Melissa: Hoihoi! Safari was echt heel gaaf en de kerkdienst afgelopen zondag was een feestje. Vandaag heb ik het plafond in de crêche afgemaakt.  Hoe gaat het thuis? Ik denk dat ik de lekkere toetjes van Truija wel ga missen als ik thuis ben hoor :p CU soon at Schiphol! @AnnekeTigelaar: Ik heb serieus nog geen spin gezien 😉

Anne Marije: Lieve iedereen, het is super: ik heb al zoveel bekende kinderen gezien. Ik heb zelfs Kutsi gezien!! Heel bijzonder. Verder is het hier super en ik knoop er nog een weekje aan vast denk ik. ? Bedankt voor jullie leuke reacties. Hoe gaat het thuis allemaal? Liefs en een knuffel.

Jellien: Ha lieve allemaal, de laatste dagen hard werken! Nog iemand een plafond nodig? Leer hier heel wat, haha. Heb wel weer héél erg zin om jullie te zien en om alle verhalen te vertellen. Safari (foto) was zó mooi.. mooie foto’s gemaakt. Lieve Sipke, tot zaterdag op Schiphol! Niek, bouw alvast maar een kooi voor je tijger. Andere souvenir-wensen? Dikke kus!

Tim: Hallo allemaal! Helaas al bijna weer naar huis, tot snel!

Christine: Lieve familie, vandaag druk bezig geweest met appeltaarten maken, was heel leuk. Daarna een hele leuke hollandse avond gehad maar jullie horen alles straks wel! Liefs Chris

Vera: lieve iedereen, het is hier echt super! Weer een geweldige avond gehad na een dag lang goed werken. En morgen weer om 6 uur op om te gaan sauzen. Tot zaterdag! xxxxx

Joël: De tijd vliegt, ben erg aan het genieten. Hoe is het bij jullie? Nathan het vliegen was erg cool! Over een paar dagen mag ik weer!!Tante Mirjam kijkt er iets minder naar uit! Haha.. doe je de groetjes aan Noelle, Joshua en papa en mama? Tot zaterdag!

Cor: hoi allemaal. Vandaag kinderwerk gedaan. In het stukje hebben wij er iets over geschreven. Wat een mooi werk om te doen. En dan dat ene meisje van een jaar of tien. Haar glimlach bereikt haar ogen niet….. Zie jullie zaterdag. Rie gezegende Jeugdweek. Anneloes doe je nog mee of ben je hard aan het werk? Jolanda, zie je snel. Liefs. Cor xxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch