Swinging Sunday

Swinging SundayVanmorgen konden we uitslapen tot 07.30 uur. Het ontbijt was weer ouderwets, rijkelijk royaal: brood, gebakken ei en vers fruit met kwark. Echt heerlijk!

Op het programma stond een bezoek aan de zwarte kerk. Met goede moed stapten we om 09.00 uur de bus in en om 10.00 uur stonden we daadwerkelijk in een shackkerk. We werden hartelijk ontvangen door de kerkbezoekers. Iedereen swingde erop los en wij werden meegenomen door de menigte. Echt een geweldige start van de kerkdienst. De dominee sprak Engels en er werd vertaald in het Tswana, waardoor de dienst dubbel zo lang duurde…. Halleluja, amen.


We werden na de kerkdienst uitgenodigd voor een middagmaaltijd – die lang op zich liet wachten.  Het was een bijzonder maaltje, we aten o.a. antilopevlees, kip, koude rode bieten, miliepap, aardappelsalade, plakbrood en een pittige salade. In de bus hebben we nog lekker met Marco Borsato mee lopen joelen op de voorverwarmde stoelen. Nu zitten we chill in de zon met een kopje koffie te genieten van de vooravond. Het is hier genieten!

Swinging Sunday Swinging Sunday Swinging Sunday Swinging Sunday Swinging Sunday Swinging Sunday

Geanne v. M.: Lieve allemaal, het gaat hier nog steeds prima. Nu rustig zondag. Dus even lekker bijkomen. Kijk uit naar de volgende werkweek. We hebben al veel meegemaakt, heftig, maar ook heel mooi! Ik geniet nog wel even! Bedankt voor jullie berichtjes! Liefs!

Jonathan: Hallooo daar in holland… Het is hier nog goed uit te houden! Ik mis opzich wel de vetpan maar dat is niet anders. Bedankt voor de berichtjes… en fijne vakantie sister x! en Caspar jou zien we zaterdag. Moeders natuurlijk ook xje

Popke: Margriet, ik ben je niet vergeten. Gisteravond heb ik bij het kampvuur onze ontmoeting uit de doeken  gedaan. Iedereen vond het een prachtig, romantisch verhaal. Verder gaat alles goed, dus zie ik jullie zaterdag op Schiphol.

Ilona: Lieve mensen, het is super genieten hier! Was echt een leuke kerkdienst vandaag. En de natuur hier, geweldig! Bedankt voor jullie lieve berichtjes. -xx-

Eléanne: Heeij daar! ? @S+P: super gaaf en ik ben benieuwd naar jullie verhalen. Gisteren safari gehad en daar praat ik jullie nog wel over bij. Verder zijn we vandaag naar een ‘zwarte’ kerk geweest en dat was voor mij ook een hele belevenis. Verder allemaal bedankt voor de berichtjes, wordt erg gewaardeerd!! @Thomas: ik ben je niet vergeten, nog van harte gefeliciteerd! Byeeeee

Thirza: Laatste teken van leven via deze site van ons groepje. Bedankt voor al jullie lieve berichten! Mam, ik ben baie blij dat ik mn camera bij me heb! Ik hoop dat je r klaar voor bent, want we gaan je àlles vertellen. Enne, vav 21.00 sterren? Opa&Oma Eisen, we staan wel op de foto hoor! Even goed zoeken ? En anders hier nog eentje. Drukkies vir julle! (‘McDooooonalds, McDooonalds’)

Bas: hallo… alles is nog steeds zo super hier! Ome Ruud als u tijd heeft maak een reis naar afrika voor de natuur en de dieren hier, zooo geweldig(als u gaat ga ik wel mee). Pap, Mam weer lekker aan het werk? tot snel en als ik thuis kom verwacht ik een frikandel… xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch