Nog een klein weekje hard aan de slag!

Nog een klein weekje hard aan de slag!Vandaag is er weer een nieuwe werkweek aangebroken. Iedereen zag er weer naar uit en ging uitgerust van het weekend hard aan de slag!

In Borelelo is een groep klussers aan de slag gegaan met de plafondplaten van de grote zaal. Er is een mooi begin gemaakt. Dit ziet er gelijk een stuk beter uit. Het is veel werk dus we moeten deze week nog wel hard aan de slag! Ook zijn er in de ochtend twee groepen kinderwerkers aan de slag gegaan. Er was een grote opkomst en er is weer leuk geknutseld etc. met de kinderen. Sanne en Renate zijn aan de slag gegaan met het maken van een schilderij om in de créche in Borelelo op te hangen. Iedereen draagt hier een’ handje’ aan bij. Het word een vrolijk en kleurrijk geheel.

In de middag zijn er weer twee groepen voedselpakketten uit gaan delen. Ook voor deze groepen was dit weer een erg indrukwekkende ervaring. Een aantal meiden zijn in de middag terug gegaan naar Shalom om daar wat aloe vera bomen uit de grond te halen. Deze worden gebruikt voor de tuin van een crèche. Hier gaan wij verder zelf niet mee aan de slag, maar dit was in opdracht van Koos en Willemien.

In Reagile is een groep werkers aan de gang gegaan met het afronden van de eerste kamer. Van de tweede kamer staan de palen er in. Morgen kunnen zij aan de gang gaan met de afwerking van de muren en het dak. Als alles volgens planning verloopt is dit project woensdag klaar. Ook hebben zij een weddenschap afgelegd met de afrikanen die mee werken aan dit project. Zij willen een potje voetbal spelen en wie er wint trakteert de ander op een taart. En een taart gaat er natuurlijk wel in na een dag hard werken. Dus laten we hopen dat wij genoeg talent in de groep hebben zitten!

Nog een klein weekje hard aan de slag! Nog een klein weekje hard aan de slag! Nog een klein weekje hard aan de slag! Nog een klein weekje hard aan de slag! Nog een klein weekje hard aan de slag! Nog een klein weekje hard aan de slag! Nog een klein weekje hard aan de slag!
Sanne: Hoi allemaal, Ik wil wel schrijven maar al die verhalen lukt natuurlijk nooit in de 3 regels! Dus nogmaals bedankt voor alle berichtjes! Ik vertel alles als ik thuis kom, dan kunnen jullie ook alle foto’s zien, dat maakt het verhaal iets meer begrijpelijk. Xxxx

Esther: Hoi allemaal! Wat gaat de tijd toch ontzettend snel.. We zitten al in onze laatste week. Wat geweldig dat ik er een nichtje bij heb gekregen. Mooie naam ook. ? Pap, alles is goed gegaan met de safari hoor. Het was echt leuk om dit in Afrika te mogen doen. Zouden jullie trouwens even naar de tandarts willen bellen en mijn afspraak van a.s. maandag willen afzeggen? Elise, misschien past er nog wel een kindje iin mijn handbagage! I vind het echt heerlijk om jullie berichtjes te kunnen lezen. Tot zaterdag! Liefs van mij

Mirjam: Wat gebeurt er een hoop in B’veld! Zielig voor A&W, maar jullie veel plezier paps&mams&t.Riek! Wij genieten hier.. Kou is vooral ’s ochtends en ’s avonds, insecten vallen mee en het eten is vaak erg lekker! Oja R&B, bij deze reserveer ik Lukas voor aankomend weekend ? Groetjes daar en zaterdag komt steeds dichterbij, leuk om jullie weer te zien! Liefs, xxx

Ruben V: Hoi allemaal, wat is het hier heerlijk. Het einde komt helaas alweer in zicht dus dan vertel ik al mn verhalen wel, want het is niet samen te vatten in 2 zinnen. Tot snel!! Groetjes

Sharon: Lieve allemaal! I’m still alive. Tijd gaat veeel te snel. Paps, lief dat je even een berichtje stuurde! En de rest uiteraard ook  ? Taam, de brief is al lang open. Je bent m’n held! Ik lach dubbel in m’n eentje.  Lieve Mariek, ben je al aan het aftellen? Houdt Hijkie het nog vol met je?  See you guys saterday!  Liefs

Ruben L: Hej lieve zus!! Haha ik mis jou ook schatje!! Hoe is je vakantie? Jaa ik heb foto’s en verhalen zat! Nou laat ik dat maar niet doen dan kom je het land niet in :p Moeders! Ja de safari was echt super vet! I like! En de dienst was vrij ‘apart’ haha maja dat leg ik nog wel uit! Tot zaterdag! Dk knuffel!

Tim v/d Kaa: Lieve vrienden en familie, ik zal maar ophouden met vertellen hoe geweldig het hier is en zo,,,, Het is hier geweldig! He, lukt het weer niet. Vandaag shack-bezoek gedaan, erg aangrijpend. Met mixed feelings de laatste week in @JaJo: Hopelijk heeft het huis de puppycursus overleefd, mis de kleintjes wel hoor! Fijn dat jullie O&O op de hoogte houden!

Mirthe: Lieve familie, het is hier super. Safari was ook fantastisch. A’tje B heeel veeel succes nogmaals (komt helemaal goed)! Lieve Geurt, leuk om te horen waar je allemaal zit! Ben echt benieuwd naar de verhalen;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch