Big Sixteen

Big SixteenVanochtend om 4.15 uur werden we weer gewekt door onze vaste wekker Robert. Met frisse moed en gemiddeld 6 lagen kleren begon ons avontuur: SAMEN op safari. De zon kwam op zijn Afrikaans op en iedereen was meteen in de stemming. Met knorrende maagjes kwamen we aan in het Bakubung park. Een rustende vulkaan met een diameter van ongeveer 100 km. (ongeveer gelijk aan de afstand Barneveld – Enschede), met daarin duizenden dieren! Op zoek naar de BIG FIVE..

In open jeeps waar de leeuwen in konden springen en waar de apen op konden klimmen gingen we op pad. Met slippende banden, hobbelden we door het park. Apen, Giraffe’s, Olifanten, Zebra’s, Krokodillen, Paradijsvogels, Pumba’s, Gnoe’s, Steenbokken, Struisvogels, Antilopen, Gordeldieren, Neushoorns, Schildpadden, Herten, Impala’s… Of te wel, THE BIG SIXTEEN!!


Wat een geweldige natuur en schepping. We keken onze ogen uit. Helemaal toen olifanten onze weg doorkruisden en de giraffes naast onze jeeps genoten van hun ontbijt en zich niet leken te storen aan onze aanwezigheid. We kunnen u alleen door wat foto’s een voorproefje geven van deze geweldige ervaring. Maar voor het echte gevoel zou u zelf op safari in Zuid-Afrika moeten gaan.

Eenmaal thuis, kwamen we bij van onze hoogst aantrekkelijke chauffeur (zie foto). We hebben verder heerlijk genoten van de rust en het lekkere weer! Nog een dagje weekend en dan kunnen we weer hard aan de slag!

Groetjes van de vrouwen, Lisanne, Eveline, Hillene, Nicole en Gaby, (en Jan-Henk) van GMG 1. (De mannen hebben het té druk met PIM-PAM-PET ( Robert en Jeroen))..

Lisanne: Lieve Oma! Alvast gefeliciteerd met uw verjaardag. Een hele fijne dag gewenst en veel plezier morgen. Het is hier echt super leuk! Alleen de spinnen zijn iets minder ? ook aan de rest. Kusjes en tot snel xxxxxxxxjes Lisanne

Hillene: Hoi Schatjes… Wat fijn dat jullie ons blijven volgen. Een hele bijzondere ervaring hier in Afrika! Heerlijk om hier te mogen te dienen en van ‘The African People’ te leren. Frank ik kan niet wachten  om je op Schiphol te zien. (Wat goed dat je in alles bent geweest in Walibi)! Super dat zelfs opa en oma ons volgen. Pap en mam love you!  xx

Eveline: Lieve allemaal. Ik kan alleen maar zeggen dat ik hier ontzettend geniet maar jullie echt wel mis. Kus (vooral voor jou pap.) @Auke; lekker man! Ik ben benieuwd! Je filmt alles wel op je go-pro toch? @Thijs; Ik kan niet wachten tot ik je weer knuffel op schiphol.

Nicole: Hoi, hier is alles goed! Bedankt voor de berichtjes. x @Danielle: leuk dat je de kamer aant doen ben! Succes, ik kom het snel bekijken! @Wouter. Lief, succes dinsdag met alles! Hou je Danielle in de gaten met de kamer?:P Dit is mijn laatste berichtje. Hele dikke kus. @Sipke: Je krijgt een dikke kus van Jellien en een tip voor de volgende familiedag: Safari!

Jan-Henk: Heee, alles goed hier hoor. Paar daagjes ziek geweest, nu weer bijna helemaal fit. @Ens: leuk dat jullie meelezen! Ik heb geen keutels gespuugd hoor, mij niet gezien. 😉 @Emptyhouse: tof dat jullie meeleven en –lezen! Bedankt voor de wetenswaardigheden, super leuk en grappig om te lezen!

Robert: Goedenavond thuisfront! De tijd tikt door helaas, evenredig aan mijn zin in fastfood. @huizevdpol: succes Rie met de jeugdweek! Ben je al een topcassière An? Nog even geduld mam dan zijn de mannen des huizes weer present. @Jan en @Timvandrie: Bedankt voor jullie berichtjes, leuk!

Jeroen: Beste fans(Marieke & pa), de groeten vanuit het zonnig overgoten Zuid-Afrika. En mama, waar heb je mn telefoon neergelegd? x

Gabrielle: Lieve Kees, Niels, Florence en anderen. We genieten vollop van een mooie dag tussendoor. Het is lekker warm ’s middags. Ik ben dol op zo’n safari. Mis jullie. Bedankt voor jullie stukjes! Veel liefs, dikke kus, Gaby/mama.

Big Sixteen Big Sixteen Big Sixteen Big Sixteen Big Sixteen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch