Armen, ontspanning, honden en Marco Borsato

Armen, ontspanning, honden en Marco BorsatoLieve mensen,

Vandaag hebben we weer een mooie warme dag gehad. De dag begon weer om 6 uur. We hadden deze ochtend 2 bouwploegen (één in Reagile en één in Borelelo), een kinderwerkploeg en een chillploeg. Het gehandicaptenhuisje in Reagile vordert! De tweede, van drie, kamers is qua muren af. In Borelelo schiet het plafond enorm op. Het kinderwerk was evenal productief. Met 4 kinderwerkers, Ilona, Geanne, Myrthe en Mathijs trokken we vrijwillig de sloppenwijken van Borelelo in. Daar werden een 30-tal kinderen vermaakt met leuke liedjes en prachtige dierenmaskers. Samen met de fluitjes, oranje piepvogels van de C1000 en de oranje armbandjes die we uitdeelden, ontstonden er grote glimlachjes op de gezichten van de kinderen die verder niets bezitten. Onze missie is geslaagd!!!


‘s Middags vervolgde we de chilltrip naar Groot Marico, waar er een krokodilloos, wat kwam doordat Jonathan een banaan in zijn oor had, meertje lag. Pure ontspanning en recreatie stonden deze middag centraal. Het geplons in het water, het varen met de kano, het varen met buddy’s of familieleden, alles kon en alles mocht. Dit was echt een ontspannen middag, waar iedereen na een zware week wel even aan toe was.

De avond begon met een maaltijd bij de gastvrije eigenaar van het terrein. De zeer, lees zeeeeeeeer, pittige kip ging erin als koek. Ook de honden, zo groot als kalveren, aten gezellig van onze bordjes mee, bleghhh. De terugweg in de bus was ronduit vermakelijk. Jeroen en Mathijs hebben ons met muziek van Marco, zowel met zang als mondharmonica, ruim een uur geëntertaint. Luid brullend reden we het terrein van Shalom weer op. Klaar voor een nacht kort slapen. Want om half 5 worden we gewekt om op Safari te gaan door dit fantastische land.

Armen, ontspanning, honden en Marco Borsato Armen, ontspanning, honden en Marco Borsato Armen, ontspanning, honden en Marco Borsato Armen, ontspanning, honden en Marco Borsato Armen, ontspanning, honden en Marco Borsato Armen, ontspanning, honden en Marco Borsato

Jannemarie: Lieve Anton, perronne finn en florinte en alle anderen?. Ik heb het erg naar mijn zin. Ma, bedankt voor je berichtjes. Heel leuk. Gisteren in shacks wezen kijken. Daar is alle kleur verdwenen. Best apart. Vandaag een hele gezellige dag gehad. Dikke kus voor jullie allemaal

Annette: hey Marsha ik mis je ! maar ik geniet verder wel :p

Alwin: Jooo people! Hier is het nog steeds helemaal top! Ik geniet met volle teugen en de tijd gaat veel te snel! Ik mis jullie nog niet 😉 Xjes (leuk berichtje Frankie)

Renate: Ha mam, pap, G-J, J, T, M, E, H en alle anderen die dit lezen. Ik vermaak me nog steeds prima hier, volop genieten. Ik hoop gauw ook wat vanuit NL te lezen (berichtjes lopen 1 dag achter). Groetjes aan iedereen daar, liefs!

Rik: hallooooo!! Gaat hier dikke prima! Doei!

Myrthe: Helloooo, het was even wennen hier maar ben helemaal op m’n plek. ? Nog maar een paar daagjes, het gaat veel te snel! Ik mis jullie wel al een beetje hoor! Het gaat verder prima en geniet volop! Dikke drukkie voor jullie allemaal! Liefde!

Geanne: Hee lieve mensen! Vandaag een geweldige dag gehad, bij de echt  arme kinders een glimlach op hun gezicht gekregen! Tris, bedankt voor al je berichtjes, ik mis je! En de rest natuurlijk ook. Mar, hoe was je vakantie? Ik ben trouwens die ene met een geel  masker 😉 kusjes

Mathijs: Hallohallo. Heerlijk dagje gehad hier en genoten van lachende kinderen en de ontspanning. Het laatste weekje gaat wel goedkomen! Pap, mam, bedankt voor de vele berichtjes! Maris, goede terugreis vanuit het Turkije. Heerlijk die 38 graden joh! Geniet maar van het laatste dagje, kuss.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch