Een drukke dag

Een drukke dagVanochtend geen ontbijt op Shalom maar in een bejaardentehuis (Tehuis vir verswakte persone) in Swartruggens. We werden gastvrij ontvangen. Eerst even een groepsfoto en daarna konden we aanschuiven. Er was eten in overvloed en het was erg lekker. Het was het half uurtje langer wachten met ontbijten zeker wel waard.

Vandaag hebben we kinderwerk gedaan en gebouwd in Borolelo en in Reagile. Eindelijk konden we beginnen in Reagile. Er zijn gaten gegraven en er staan nu vier palen in de grond en drie wanden. De samenwerking met onze zwarte collega’s verliep heerlijk chaotisch maar wel met resultaat. In Borolelo hebben de mensen van het kinderwerk ’s ochtends de kinderen uit de township opgehaald en met hen gezongen en geknutseld. Ook hebben we weer een Bijbelverhaal uitgebeeld.


’s Middags zijn we op shackbezoek geweest. Samen met social workers heeft elk groepje twee shacks bezocht. We hadden voedselpakketten meegenomen die we uit konden delen aan de bewoners van de shacks. In één shack woonden wel 24 mensen! Het was erg heftig om te zien maar ook mooi om wat te kunnen geven aan die mensen en voor ze te bidden. Volgende week hopen we ook wat shacks te kunnen gaan repareren. Morgen gaan we weer bouwen maar doen we het wel wat rustiger aan omdat we al een drukke werkweek achter de rug hebben.

Een drukke dag Een drukke dag Een drukke dag Een drukke dag Een drukke dag Een drukke dag

Anne-Marije: Lieve allemaal, het is nog steeds super hier. Vandaag shacks bezocht, heftig en confronterend maar ook goed om te doen. Bedankt voor jullie reacties! Knuffel!

Melissa: Lieve allemaal! Het gaat hier heel goed. Het shackbezoek van vanmiddag was wel heftig. Ik heb een baby’tje van 8 weken oud vastgehouden die in zo’n omgeving zal opgroeien. Op de foto zie je de stelten die ik samen met Eveline gemaakt heb. Lieve groetjes!

Cor: hoi,hoi, hartelijke groeten vanuit een heet/koud Zuid Afrika. Allemaal keiharde werkers hier. Riande zet hem op met de laatste voorbereidingen van de Jeugdweek. Jolanda, nog even volhouden. Anneloes ben je er nog? Alle anderen, bedankt voor de berichtjes. Zeer gewaardeerd ?!

Joël: Super week achter de rug. Gelukkig nog een dikke week te gaan. Bedankt voor alle leuke en lieve berichten!

Christine: Lieve familie, het is nog steeds heel leuk hier. Leuk om jullie berichtjes te lezen. Anna heel veel succes deze week met je ontgroening. Is Jeroen al terug?
Het werk gaat ook best goed alleen soms wel zwaar mirt zat er vandaag een beetje doorheen maar volgens mij komt het weer helemaal goed! Liefs Chris

Vera: lieve mensjes, geniet hier nog steeds heel erg! En ek heb jullie briefje gevonden. Mis je ventilator ook! en ek ben hier hard en mannelijk aan het bouwen! Trots op mezelf en joel ook. kusjes aan oma.
|
Jellien: Héél fijn om jullie berichtjes te lezen, kijk ik naar uit. Indrukwekkend hier. Niek: volgend weekend een rondje Horst? Sipke:  Muziek is fijn, dankje! Alvast een goed novitiaat: lief zijn, maar dat kun je wel! Wouter: Nicole mist je wel hoor, maar we genieten hier! Dikke kuss

Tim Kamman: Een lied, een woord en een gebed verhoord. Mijn rust zij nog niet verstoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch