Welkom in Zuid Afrika

Welkom in Zuid-AfrikaDe bouw in Borolelo loopt op dit moment lekker door,  het plafond van 3 kamers zit er al in. De mannen en vrouwen zijn nu het regelwerk van de grote zaal aan het maken. Eind van de week zit ook deze zaal rondom in het gips! Verder zijn er een aantal mensen aan de slag gegaan met het maken en verven van stelten voor de kinderen van de crèche. Ook was het erg leuk om te zien dat ons speel toestel met veel plezier wordt gebruikt door de kinderen.


Vandaag zouden we met een groepje gaan starten bij Immanuel Hope Centre. Om daar te gaan bouwen aan een opvanghuisje voor mensen met een beperking, maar wat we al zeggen ‘zouden’… We willen dat de plaatselijke bevolking ons helpt met de bouw en het organiseren daarvan. Vanmorgen was er nog eigenlijk niks geregeld. Dus het enige wat we hebben gedaan is een gat gegraven voor het huisje voor mensen met een beperking. De helft ging op tijd naar huis om te relaxen, en de andere helft ging bouwmaterialen halen. Het was de bedoeling dat deze werden geleverd maar dit was helaas niet het geval. Welkom in Zuid Afrika, hier loopt alles net wat anders dan het gepland was.

Ook het kinderwerk in Reagile liep niet helemaal zoals gepland. Wij hadden niet verwacht dat de golfplaten huisjes voor een groot deel zijn vervangen door stenen huisjes. Daardoor blijven de kinderen liever warm binnen zitten, dan dat ze met ons in de kou buiten gingen spelen. De mensen van het kinderwerk in Reagile zijn ook na de lunch met de bus naar huis gegaan. Het was wel lekker dat we eerder naar huis konden, omdat bij bijna iedereen de vermoeidheid er wel inslaat. Vanavond maar eens vroeg naar bed ?

Toelichting op de foto. Meneer de leguaan heeft vandaag weer de hele dag liggen zonnen op een steen. Bizar om zo iets in de natuur te zien.

Welkom in Zuid-Afrika Welkom in Zuid-Afrika Welkom in Zuid-Afrika Welkom in Zuid-Afrika Welkom in Zuid-Afrika Welkom in Zuid-Afrika
Esther: Lieve familie, alles gaat hier gelukkig helemaal prima! Super mooie omgeving en hele lieve mensen hier in Afrika. Hele dikke knuffel van mij.

Sanne: Hoiii allemaal. Bedankt voor alle berichtjes, ik kijk er elke dag naar uit om ze te lezen. Hier gaat het prima. Het werk is erg afwisselend en ik vind het heel leuk om hier te zijn. Bijna geen enge insecten ofzo gezien. Verder is het eten elke dag wel een uitdaging. Wat de boer niet kent…… Tot snel xxx

Mirjam: Hallo lieve allemaal, bedankt voor jullie berichtjes! Erg leuk om te lezen.. Fijn dat het met mama weer beter gaat. Kan niet wachten om Lukas weer te zien! ? Hier gaat het goed. Mis jullie wel hoor! Groetjes aan iedereen, liefs xxx

Ruben V: Nou ik mag wat zeggen. Alleen ben hier een beetje sprakenloos, mn stem is namelijk weg, foetsie, achter gelaten in Nederland denk ik. Maar verder super leuke groep en heb het enorm naar mn zin! Groetjes…

Sharon: Lieeeve allemaal! Hier is alles uiterst fijn, bedankt voor alle lieve berichtjes! Taam; je trui is m’n redding hier!  Ik heb heeeel veel te zeggen maar max 3 zinnen is te kort. Dus. Kusjes, Doeikus én KUSMUS.

Ruben L: Dag moeders! Jaja ging best ja, het is echt mooi hier leuke groep en wat een rust hier. Ik slaap veel dus wat dat betreft rust ik wel uit. Eloise! Beter dat je je weer goed voelt! Lekker vakantie? Laura! Ik kan het je aanraden hoor om een keer naar Afrika te gaan, deze mensen zijn  te vreden met bijna niks!

Mirthe: Lieve familie en Geurt, bedankt voor de berichtjes.Geurt: Leuk om te lezen waar je zit. Heel veel plezier daar nog en doe ze de groetjes! Anna succes volgende week (dat zal je vast nodig hebben haha)!

Tim vd Kaa: Lieve mensen, geweldig om de berichtjes te lezen. Het land is weer zo fantastisch! Op Shalom zou ik zo kunnen blijven. Verder een geweldige groep, en zowaar productief haha! Pa &Ma, houden jullie Opa en oma K op de hoogte? Veel Liefs en zegen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch