As cold as ice…

As cold as ice…De dag begon koud. Om 06.00 uur werden we weer gewekt voor een nieuwe, volle, frisse, goede, liefdevolle, krachtige werkdag. Eerst hadden we vanmorgen een ‘ingewikkelde’ GMG met achterliggende ‘boodschap’. Na het ontbijt bleven enkelen achter om met wat cactussen te stoeien, de rest van de groep is gedropt in Borolelo – inmiddels onze hometown. In Borolelo zijn we weer ieder ons eigen pad gegaan: kinderwerk en bouwen.


De bouw gaat als een terrène, terrène. Inmiddels hebben we zo’n 1000 spijkers in het plafond gewerkt en drie kamertjes zijn al bijna sausklaar. De kinderwerkers hadden vandaag een fantastische dag. Een superteam en een gezellige opkomst. Het liep gesmeerd en Cor werd aan het einde van de dag enthousiast toegezongen door onze donkere vriendjes en vriendinnetjes.

Morgen kunnen we eindelijk aan de slag met het bouwen van het lokaal voor de gehandicapte kinderen in Reagile, waar we al vanaf dag 1 op wachten (ja, ja, we zitten – nog steeds – in Afrika). We maken ons weer op voor een barre, koude avond en nacht.

Thirza: Oooo ik werd zo blij van jullie berichtjes, echt errrrug fijn. Tot nu toe alleen kinderwerk gedaan, maar gaat leuk. Morgen weer naar Reagile (waar ik ben geweest in 2011), héel veel zin in. Lin, haha. Doe de via-via groetjes maar terug! JudO, speciale dikke drukkie voor jullie alledrie. En mam en Ier en iedereen thuis; dikke liefde en blijf maar lekker sturen! Groetjes Thirs/Chantal/Bibi

Jonathan: Na iets langer dan een dag last te hebben gehad van een infectie in m’n ogen gaat het weer uitstekend. We hebben vandaag weer een goeie dag gewerkt en gaan morgen aan onze nieuwe bouw beginnen. Bedankt voor de berichten kusjes…..

Bas: het is echt superrr hier. Ik geniet volop! Het eten hier is iets waar jullie jaloers op mogen zijn en de toetjes vooral. Ik mis jullie nog steeds  niet want er is hier te veel afleiding. Kusjes naar huis! ps.  De kinderen zijn echt geweldig….

Geanne van M.: Lieve allemaal! Hier gaat alles prima, al drie dagen kinderwerk gedaan en veel bekende gezichtjes gezien. Vandaag zelfs Gabe! Af en toe wel heftig, maar ook supermooi. Veel liefs voor iedereen en een knuffel voor Rhodé.

Popke: Popke geniet nu van een warm vuurtje. Hij mist jullie thuis wel en gaf ons de opdracht dit aan jullie door te geven: ‘Groetjes en kusjes thuis!’

Eléanne: Ha lieverds! Ik mis jullie best wel een beetje, ook al heb je hier haast geen tijd om iemand te missen 😉 Super leuk en gezellig hier en… de mensen verzorgen je hier ook erg goed. ’s Avonds lig ik zowaar uiterlijk om 10 uur op bed. Vet vroeg, maar ik ben dan ook wel weer moe zat. Super leuk en gezellig dat jullie berichtjes sturen ? Byeee en ik hoop tot gauw om de gebeurtenissen en indrukken met jullie te kunnen delen!

Ilona: Lieve mensen, het gaat heel goed hier. Zaterdag kinderwerk gedaan en maandag en vandaag keihard getimmerd. Jullie raden nooit wie ik tegenkwam zaterdag: Noena (zie foto). Het is echt heel leuk om hier jullie berichtjes te lezen..!! @MvH: Is Roos al zus inmiddels? ?. @Gerra: Lukt het allemaal ’n beetje..? Mensen, ik geniet nog even verder hier. Liefsxx. Ps. Jullie kunnen ons wel gewoon ophalen op Schiphol ;-).

As cold as ice As cold as ice As cold as ice As cold as ice As cold as ice As cold as ice As cold as ice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch