Stof tot nadenken…

Stof tot nadenken...Heerlijk weer die mooie prachtige natuur, droge lucht en warme aardetinten. Om zes uur begint de dag! Vogels fluiten al veel eerder. Is het pas maandag? Het lijkt al weer zo lang geleden dat we vertrokken uit Nederland. We hebben al veel mee gemaakt.

Vandaag is een groepje op Shalom bezig geweest met het uitgraven van aloë planten. Dat was een hele klus! Deze planten worden morgen gebruikt om de tuin van de school op te fleuren. Ook is een groepje naar Reagile geweest  om materialen te inventariseren voor de reparatie van de speeltuin en van de bouw van het huis voor kinderen met een beperking. Het is nog een hele klus om alles voor elkaar te krijgen, veel wachten en geduld dus.


Maar op de school in Borolelo wordt hard gewerkt! Het zetten van het plafond gaat super snel en er is goede samenwerking.  Ook bij het kinderwerk gaat het heel leuk! We zijn naar een ander deel van de wijk geweest waar ook een aantal moeders heel betrokken mee deden. Door goede planning vooraf liep alles goed. Het geeft voldoening.

We hebben een aantal kinderen gezien, die door ziekte weinig tot geen energie hadden. Dan zie je echt dat kinderen belemmerd worden in het ‘kind zijn.’ Als er bij die kinderen dan een glimlach op het gezicht getoverd wordt, is onze dag al zo geslaagd! Na toneelstukjes te hebben gedaan, rollend door het zand, klimrekken te hebben opgebouwd, komen we helemaal onder het stof terug op Shalom.

Kortom: weer genoeg stof… tot nadenken.

p.s. er zit een hol van een giga leguaan naast mijn (Gabriëlle) douche!! Het beest zat op een steen… nu begrijpen we waarom de hond  daar steeds staat te blaffen…ik durf niet meer naar de wc midden in de nacht….

Groetjes van ons groepje en iedereen!

Robert: Genoeg bijzonderheden, dus eigenlijk vrij standaard! Geniet ervan daar.

Nicole: Het is zo indrukwekkend hier. De natuur, het leven, de mensen en de cultuur. @mam: je zou de bomen en de planten moeten zien, zo anders dan hier! @Martine Whaaa! Gefeliciteerd! Tot snel! @Wouter:  leuk om berichtjes van je te lezen!  Je zou onder de indruk zijn van mijn kluskwaliteiten, maar dat bewijs zul je nog op foto’s terug zien. Veel liefsx.

Eveline: Lieve Opa&Oma, Pake&Beppe en thuis natuurlijk. Echt ontzettend leuk om jullie berichten hier te lezen! Ik geniet echt ontzettend van alles wat we meemaken! Maar hier merk ik des te meer in wat voor fantastisch gezin ik leef. Ik ben ontzettend benieuwd of jullie al gesurft hebben of misschien wel gewakeboard!(: Liefs.

Jan-Henk: Het (lees:Robert) is echt heel tof hier! Ik geniet met volle teugen van alles wat hier gebeurt en de kinderen zijn zo leuk! @mam: mijn luchtdoop was een drama. Ik vond de vlucht naar Frankfurt echt vreselijk, maar ik heb het overleefd hoor. 😉 @Kampen: groetjes terug en leuk dat jullie mij volgen! 🙂

Hillene: Lieve allemaal, super bedankt voor de lieve berichtjes! Heerlijk om te lezen. Het is hier geweldig. ZO BIJZONDER en Shalom is een geweldige plek. Lieve Frank ik mis jou ook vreselijk! Heeeeleee dikke knuffel van je zus! Tot snel allemaal..

Gabriëlle: weer een fantastisch leuk klein groepje en ook de hele groep is erg mooi! Ik geniet van de prachtige natuur, de mensen en de manier hoe dingen gaan. Elke dag weer anders. Veel liefs lieve Cees, Niels, Florence en familie & vrienden!

Jeroen: Beste paps en mams, goed om te horen dat jullie veilig aan zijn gekomen. Geniet ervan. Lieve Marieke en Hijkie….de smarties waren heeeeeeerlijk en het schrijfboekje gebruik ik tot nu toe nog dagelijks:) (p.s. hartelijke groeten van Sharon aan jullie, Marieke en Hijke). Thuis front ik zie jullie weer eind augustus. Over en uit.

Lisanne: Lieve allemaal. Het is hier echt super leuk! Ik heb het heel erg naar mijn zin en we doen super leuke dingen!  ’s ochtends is het wel heel erg koud maar ’s middags wordt het heerlijk warm. Ik zie alweer uit naar morgen! Liefs aan alle fans

Webredactie: Zoals u wellicht gemerkt heeft lopen we door een communicatiefoutje een dagje achter met de dagverslagen. Dat betekent dat u op korte termijn getrakteerd wordt op twee verslagen op één dag!

Stof tot nadenken... Stof tot nadenken... Stof tot nadenken... Stof tot nadenken... Stof tot nadenken... Stof tot nadenken...

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch