Lazy Sunday

Lazy SundayOm 6 uur vanochtend liggen wij nog te maffen. Anderhalf uur later springt bijna iedereen vrolijk uit bed om de dag te beginnen. Op deze mooie zondag staat een bezoek aan de gereformeerde kerk in Swartruggens op de planning. Na het heerlijke ontbijt, verzorgt door Truija, stappen we in de bus en zingen we er op los. Van opwekking tot zanger Rinus, alles passeerde de revue voor we bij de kerk aankwamen.


De kerk zit vol met weinig mensen tot dat het blauwe leger de kerk betreedt. De mensen heten ons hartelijk welkom.  De preek in het Zuid-Afrikaans was niet voor iedereen goed te volgen, maar we weten dat we ‘nie mogen stelen nie, nie mogen echtbreke nie en nie de vroue van een ander begere nie etc.’  Na de dienst drinken we koffie bij de gemeenschap en rond een uur of twaalf nuttigen wij, nadat wij als koor het prachtige ‘Father I adore You’ in canon vertolkte, een fantastische maaltijd met een zeer prettig toetje. Na fijne gesprekken met de dominee en de andere kerkgangers vertrekken wij weer naar Shalom.

Daar aangekomen worden de sportkleren aangetrokken en betreden de shibbers het voetbal- en volleybal veld. Er wordt behoorlijk gesport en gechilled tot het fanatieken toe. Een heerlijk rustige middag waar iedereen kon genieten van de locatie waar wij de komende 14 dagen nog goed zullen vertoeven.

Annette: Hoi thuis, gaat super goed hier, genieten! Elsbeth ik heb Lucky gesproken en hij had jouw naam op z’n handen geschreven staan  en hij hoopt dat je nog een keer  terug komt.. dus…

Geanne R: Heee, het is heerlijk hier! Genieten met al die kinders, heel veel kusjes voor jullie allemaal! Liefs!

Jannemarie: Hoi sjaapies van me. Het is hier erg leuk. Annette is heel lief, ehum, ze eet al mama’s snoepjes op? Ik ben al bij de arme kindjes geweest. Er zijn er heel veel. En een had een grote bestuurbare auto gemaakt van ijzerdraad. Plastic flessen als wielen. Heel knap
Dikke kus aan papa en een nog dikkere voor jullie.

Renate: Hee lieve, lieve, lieve mensen! Ik vermaak me hier weer prima, zit helemaal op mijn plek bij mijn tweede ‘thuis’. Tineke en Martijn goed aangekomen? En is mijn linker schoen er al? Haha. Hoe gaat het aan de Hogenkamp en Waalstraat? Dikke kussies en knuffels aan iedereen!

Myrthe: Hoooi! Vliegreis overleeft hoor, was best leuk. Ben hier prima op m’n plek, geniet enorm van al die kinderen!:) Linda gefelciteeeeeerd! Esther nog gefeliciteerd en Naoom, kusje voor jou!:) Lieve mam en ier, ook een hele dikke knuffel en kus voor jullie, mis jullie wel een klein beetje hoor, maar ik red me hier prima en groep is leuk! ? kuuuuuuuus!

Alwin: Helloooo, het is hier echt top, veel rust en echt genieten! Groetjes en een dikke knuffel aan ‘’my little brother.’’

Rik: mensen, het is hier top! Voelt als thuiskomen na een lange vakantie!

Mathijs: Dag allemaal. Het gaat hier helemaal top. Pap, mam en Steef, weer lekker fijn thuis vakantie aan het vieren? En Maris, gaat het lekker daar in Turkije? Ik mis je stiekem wel een beetje!:) Adios allemaal.

Lazy Sunday CIMG2273 Lazy Sunday Lazy Sunday Lazy Sunday Lazy Sunday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch