Dankbaar!

Dankbaar!Vanochtend ging de wekker om 06:00. Dat was even slikken maar uiteindelijk waren we allemaal wakker en zaten we op tijd aan het ontbijt.

We waren verdeeld in een aantal groepen. De groep van het kinderwerk had het druk vanochtend want er waren wel 120 kinderen. De ballonnen die waren uitgedeeld waren erg geliefd. Het was heel erg intensief maar de lachende gezichtjes maken alles weer goed. ’s Middags hebben we veel aan sport en spel gedaan met de kinderen in een ander deel van de sloppenwijk. Er kwamen eerst niet zoveel kinderen maar uiteindelijk hadden we weer een hele grote groep. Onze stemmen zijn schor van het zingen van de liedjes.


We hebben niet alleen kinderwerk gedaan maar we zijn ook hard aan het klussen geweest. Er is een groep bezig geweest met het plafond in de school in Borolelo, er is een speeltoestel geplaatst en een andere groep heeft gaten gegraven voor de bomen die een ander groepje op Shalom van Koos mocht rooien voor het plein. De grond was kei-en-keihard maar uiteindelijk is het gelukt.

Melissa en Gabriëlle waren vandaag degenen die op Shalom bleven om Willemien te helpen. Het was een rustig dagje want Truija (de huishoudster) had bijna alles al gedaan en had niet zoveel hulp nodig dus konden wij rustig douchen en wassen. We hebben het erg naar ons zin hier op Shalom. ’S Middags schijnt de zon volop en dan kun je lekker uitrusten, kaarten of volleyballen. We hebben net weer heerlijk gegeten. Truija kan ontzettend lekker koken. De sterrenhemel is hier ook prachtig. Alle sterren en de melkweg zijn zo goed zichtbaar.

Morgen kunnen we uitslapen tot 07:30 omdat we om 09:30 kerk hebben. Vanochtend was ons GMG-onderwerp dankbaar en dat zijn we zeker. Dankbaar voor het werk wat we mogen doen, voor de liefde die we mogen uitdelen aan de kinderen, het lekkere eten en de prachtige natuur!

Melissa: Het is hier heel leuk! De omgeving is prachtig en de groep heel gezellig. De kinderen hier zijn ook echt heel lief en het is heel leuk om met ze te knuffelen en te spelen. Ik kijk uit naar de komende weken. Spread the love!

Tim: twee dagen gehad, ik ben het nog niet zat. De groetjes.

Christine: Lieve familie, het is heel leuk hier. Gister een hele leuke verjaardag gehad, leuke tractortocht gehad ben blij dat ik nog leef! Het is wel vermoeiend en intensief allemaal maar zeker waard! Liefs Chris ps : Anna, je fiets in Utrecht staat voorin dichtbij het station. Ook het blauweslot (halve sleuteltje) staat erop.

Jellien:  Geweldig om hier ’s avonds sterren te kijken! Voel me helemaal thuis, zeker sinds ik net een piano heb ontdekt. Mis je wel hoor Sip! Hoe is het daar? Pap, mam, Luuk en Niek: weer thuis? Liefs Jellien

Joël: Lieve iedereen,  2 super dagen gehad! Echt geweldig om hier te zijn! Bedankt voor jullie berichten.

Vera: Lieve Nederlanders, ik leef nog! En oma ik heb zelfs al wat in mn boekje geschreven. Ik ben alleen bang dat ik hier makkelijk kan wennen en dat ik hier blijf. Kusjes

Anne Marije: Lieve iedereen, het is fantastisch hier. Als vanouds. ‘Onze’ school is super Mariek. Niks zo leuk als bij de kindjes zijn… En de sterren zijn prachtig. Knuffel!

Cor: Hoi allemaal. Voel mij weer helemaal thuis. Sfeer is top en er wordt hard gewerkt hier. Anneloes ik hoor dat je het geweldig hebt gehad. Nu na genieten! Voor de rest, geniet van de vrouwen weken ? Love you all.

Dankbaar! Dankbaar! Dankbaar! Dankbaar! Dankbaar! Dankbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch