Afscheid van Frans

Afscheid van FransHet bestuur heeft eerder deze maand op passende wijze afscheid genomen van Frans van de Stroet. Met een degelijke legerjeep uit WOII is de oud-marinier samen met zijn vrouw Connie thuis opgehaald voor een afscheidsetentje.

Aan een rijk voorziene tafel hebben we heel wat herinneringen, variërend van struisvogels tot Afrikaanse vrienden, opgehaald en herbeleefd. Het ludieke gebaar en het afscheidsetentje vielen bij Frans en Connie in de smaak. Voorlopig steekt hij zijn herwonnen vrije tijd vooral in het mountainbiken, maar Zuid-Afrika zit gelukkig diep in zijn hart. We komen hem vast nog wel eens weer tegen…

Frans, het ga je goed en heel erg bedankt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch