Durf jij…?

Durf jij...?Durf jij je handen uit de mouwen te steken voor de allerarmsten? Zou je iets willen veranderen in levens van mensen die geen hoop meer hebben? Ga dan mee met een projectreis van SHIB naar Zuid-Afrika!

In oktober 2013 gaat SHIB weer met een groep vrijwilligers (volwassenen) naar Zuid-Afrika. Het doel is om daar te bouwen aan een betere toekomst voor de armste mensen in de townships.

Naast bouwen aan een project, ga je aan de slag met kinderwerk in de straten van de townships en daarnaast bezoek en help je mensen in hun eigen leefomgeving; de shacks (hutten opgetrokken uit blikken platen) in de sloppenwijken. Naast het harde werken is er ook tijd voor ontspanning en zijn er culturele uitstapjes.

Eén van de belangrijkste redenen om naar Zuid-Afrika te gaan, is dat jouw aanwezigheid daar meer doet dan alleen geld. De mensen zien dat je om hen geeft, dat SHIB elke keer terugkomt, dat ze echt medemensen willen helpen. Dat bemoedigt de mensen daar enorm en geeft hen nieuwe hoop. Meegaan is echt een bijzondere ervaring, ook voor jezelf. Het benodigde bedrag voor de reis wordt door de deelnemers bijeen gebracht via sponsors, acties en eigen bijdragen.

Ben je geïnteresseerd? Er zijn binnenkort twee informatieavonden waar je naartoe kunt komen om meer te weten te komen over SHIB en deze projectreis. Al je vragen kan je kwijt tijdens zo’n avond.

Donderdag 21 februari 2013
19.30 uur
Westerkerk, Eemdijk 63, Eemdijk

Donderdag 7 maart 2013
19.30 uur
Basisschool De Bron, Dr. Kuyperlaan 10, Barneveld

Nodig een vriend of vriendin uit en kom naar één van deze avonden. Je bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch