Sporten voor Afrika 2013

Sporten voor AfrikaOp zaterdag 9 maart organiseren wij de zesde editie van het evenement ‘Sporten voor Afrika’! Ditmaal een heus fietsevenement in samenwerking met wielervereniging Tour de Force, Het 2Wielerhuis en Trek. De opbrengst is bestemd voor het werk dat SHIB in Zuid-Afrika doet.

Leden van de wielervereniging zorgen voor twee uitdagende parcours van verschillend niveau. Naast het rijden van deze twee parcours is het mogelijk om de fiets van je dromen uit te proberen. Trek zal dit jaar samen met Het 2Wielerhuis aanwezig zijn met een stand, hier kunt u naar hartenlust de nieuwste mountainbike modellen testen!


Heeft u nog wat minder of geen ervaring met het mountainbiken of wilt u de techniek nog verder verbeteren? Kom dan gerust een Clinique volgen. De ervaren trainers van de wieler vereniging Tour de Force zullen deze Clinique geven. De kosten voor deze Clinique zullen €10-, bedragen. U kunt zich opgeven door te mailen naar: sportenvoorafrika@gmail.com.

Komt u ook genieten van dit mooie evenement? Wij vragen u vriendelijk om een vrijwillige donatie te storten in de daarvoor bestemde bus! Bij de stand van het tweewielerhuis.

Heeft u vragen, mail naar bovenstaand mailadres.

Starten: Tussen 09:00 en 12:00

Locatie: Restaurant ‘de Goudsberg’
Hessenweg 85
6741 JP Lunteren

Kijk voor meer informatie ook op: Het2wielerhuis.nl

Sporten voor Afrika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch