Een dag van alles wat

Na de Hollandse avond van gisteren, begint de dag weer als normaal. Vandaag gaat er een groepje (Ton, Hans, Henk, Elbert en Tanis) naar Reagile. Daar zijn een aantal “onderhouds” klusjes te doen aan de gebouwen en speelplaatsen waar SHIB in het verleden aan heeft gewerkt. Henk heeft aan tuinman Petrus van het Immanuel Hope Center een werkbroek gegeven. Hij was er heel blij mee.

Voordat er aan het bouwen begonnen kon worden, zijn de versiersels van Henk zijn verjaardag (hahaha) gisteren nog eerst opgeruimd. Willem heeft de rest van de deuren voorzien van sloten. Hij was heel blij met de botte beitels. Marion en Jan hebben toiletgroep 1 ingevoegd. Het resultaat was prachtig! Marion is verbaasd dat ze dit ook al kan. Als het mee zit wordt toiletgroep 2 morgen afgemaakt, als de nieuwe haakse slijper er is.


Het kinderwerk vandaag wordt op een andere plek in de Township gedaan. Hierdoor zijn er nu veel andere kinderen bereikt.

Doris is meegegaan met het uitdelen van de voedsel- en kledingpakket. Er wordt een opa bezocht, die voor 2 kleinkinderen zorgt. Beide kinderen waren naar school. Opa was zeer dankbaar met de pakketten. Deze meneer had een goed verzorgd groentetuintje in tegenstelling tot de meeste andere shacks. Hij gaf wel aan dat hij geen zaadjes had om het uit te breiden. Op een wonderbaarlijke manier kreeg Jan van M later van iemand zaadjes. Deze worden morgen aan opa gegeven.

Na de bouw, zijn we nog even bij het verzorgings/verpleeghuis geweest waar Patricia en Alette stage lopen.

Henk; Lieve Annie en de kinderen, bedankt voor jullie reacties op mijn verjaardag. We hebben het gisteren uitbundig gevierd (60 man en internationaal toegezongen).

Marion; Jorike, je maakt me wel nieuwsgierig. Bart, hoe is het met jou? Jullie zijn kanjers, ik heb zin om jullie weer te zien. Tot zaterdag! Liefs Marion.

P.S. Jullie denken dat we niet hardlopen in Zuid Afrika? Zie bewijs.

Doris; Ruud en Viv, ik hoop dat jullie een beeld hebben gekregen van wat wij in Zuid Afrika doen en Denise, Sietske, lieve groeten aan iedereen en tot zaterdag.

Tanis; Het einde is in zicht. Aan één kant jammer, want je wilt zoveel doen, maar ik ben blij als ik weer bij jullie (Tamara, Ezri, Saffira, Isabel – en de rest) ben. Tot gauw.

JanK; Ruben, ik was het niet, het was Tanis. Micha, ik heb olifanten gezien maar nog geen goudvissen. Janita, bestel ze maar. Nog 3 nachtjes slapen en dan is opa weer thuis. Oh ja oma mag ook mee naar huis. Groetjes.

Joke; Tot zaterdag! Komt Nick zaterdag ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch