Een dagje Reagile

Vandaag een andere dag dan de voorgaande. Iedereen zag er weer fit uit en ook vandaag hadden we er weer zin in! In de bus en onder de vertrouwde leiding van Hannes richting Koster. Even een tussenstop bij Immanuël Hope Centre om te bekijken of er reparaties nodig waren aan de speeltuin en de gebouwen. Hannes vermaakte de achterblijvers in de bus met de nodige grappen.

Vervolgens richting Itireleng waar de (gehandicapte) vrouwen achter de naaimachines zaten om kostuums voor de schoolkinderen te maken. Het zag er verzorgd en gezellig uit, maar een kleine reparatie aan de tegelvloer is wel noodzakelijk. We zien de leuke muurbeschilderingen van onze voorgangers. Een kijkje in de tuin was ook de moeite waard.

Op naar Antoinette. In het verleden ving zij meer dan 100 kinderen op in haar eigen huis! Zij zet zich volledig in voor de kinderen, maar kan dat nu doen in een school die ook mede door SHIB is gerealiseerd. Bij de school aangekomen worden we door wel bijna 200 kinderen warm verwelkomd. Zodra we een voet buiten de bus zetten, hadden we drie kinderen om de nek en aan de benen hangen. Na de nodige knuffels worden we binnen uitgenodigd en daar brak het feest los! De kinderen en staf verrasten ons met een aantal prachtige zang- en dansnummers. Wat zit er al een ritme in die kleine heupjes! Daarna moesten onze heupen los, dat kwam wel goed met de hulp van deze kinderen. Vervolgens kregen we een rondleiding door de school en terwijl enkele mannen de nodige reparaties opnamen mochten wij helpen met eten geven aan de kleintjes.

Toen weer terug in de bus op weg naar Immanuël Hope Centre. Ook hier mochten we binnen en buiten dit project bekijken. Omdat de kinderen intussen al uit school waren, hebben we hier nog even kinderwerk op straat gedaan, een groot succes! We kunnen concluderen dat deze vorige projecten geslaagd zijn!

Morgen op safari, maar op terugweg hebben we al een klein voorproefje gehad.

Hans: Weer een prima dag met mooie ervaringen. Alles gaat prima en zo voel ik mij ook. Como siempre muchos besos y saludos del mono.

Marian: Na de vier dagen werken nu een paar dagen wat ontspanning. Al zal ik de dagelijkse warme ontvangst van de kinderen wel missen. Groetjes!

Ton: Het blijven mooie ervaringen! Groeten aan iedereen in Nederland. Drukkie voor Iris en Nick.

Hennie: Schitterende dag vandaag! Genoten van de kinderen, mooi om te zien dat ze naar school kunnen en te eten krijgen. Hagar, Nathan en Ruben de kadootjes delen we volgende week uit. Leuk dat jullie iets schrijven. Mis jullie allemaal, vooral mijn kleinkindjes. Kus van Ma en Oma Hennie!

Willem: Het was vandaag geen bouwen maar genieten wat was het geweldig om mee te maken ik stond er zelfs van onderste boven groeten aan iedereen vooral aan jannie kinderen en kleinkinderen allemaal een dikke kus ook nog bedankt voor jullie reacties op de site dat is voor mij een hele steun

Ineke: Het is echt genieten hier, er is zoveel moois!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch