Oktobergroep onderweg naar Zuid-Afrika

De oktobergroep is vanmorgen om iets voor half 11 vertrokken van Schiphol. De vlucht is te volgen via deze website. De groep zal vanavond na een vlucht van ongeveer 11 uur rond 21.30 uur landen op Tambo International Airport, het vliegveld van Johannesburg. Vervolgens wacht hen nog een busreis van enkele uren.

Tijdens de reis wordt er via deze website een blog bijgehouden waardoor alle belevenissen van de groep te volgen zijn. Elke dag zal er een kort verslag van de dag met foto’s geplaatst worden. Op deze stukjes kunnen lezers in Nederland reageren, en deze reacties worden een dag later in Zuid-Afrika gelezen. Reacties zijn altijd welkom, het is erg fijn om iets te vernemen van het thuisfront.

Update 21.45 uur: De groep meldt veilig geland te zijn op het vliegveld van Johannesburg. De reis gaat nu verder per bus…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch