Oktoberreis bereidt zich voor

Op zaterdag 6 oktober kwamen we als deelnemersgroep voor de projectreis oktober 2012 bij elkaar. We mochten te gast zijn bij Ecofields in Wekerom. Het was een geslaagde dag die weliswaar erg regenachtig begon. Maar dat maakte niet zoveel uit, de ochtend was vooral een binnenprogramma. Met koffie/thee en suurlemoenblokkies (een Zuid Afrikaans baksel) begonnen we aan de start van het programma.


In de groepjes voor de GMG (GoedeMorgenGesprekken) hebben we elkaar wat beter leren kennen aan de hand van persoonlijke verhalen en door antwoorden op vragen die op kaartjes werden aangereikt. Zo ontstaan soms spontaan bijzondere momenten. Na een informatieblok was er tijd voor de lunch. Uit Bunschoten/Spakenburg brachten onze deelnemers heerlijke vis mee. De scholletjes werden ter plaatse gebakken. Smaakvol en geslaagd zo’n gezamenlijke maaltijd.

Na nog een informatieblok waarin o.a. de reisinformatie aan de orde kwam, werd het toch echt tijd om de groep eens fysiek in beweging te zetten. De lucht was mooi opgeklaard en met een heerlijk najaarszonnetje hebben we een aantal buitenactiviteiten uitgevoerd om het onderling vertrouwen wat te bevorderen (dat is niet in alle gevallen gelukt geloof ik 😉 ). Maar vooral ook om samen lol en ontspanning te hebben.

Om 16.00 uur werd de dag afgesloten met het uitdelen van de reistassen met de projectkleding, een informatieboekje en andere spullen die we mee willen nemen naar Zuid-Afrika. De groep is er klaar voor en zal op donderdag 18 oktober om 19.30 uur uitgezwaaid worden in De Burcht, Van Schothorststraat 24 in Barneveld. En daar is iedereen van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch