Jongerenreis voorbij

Op vrijdag 17 augustus net na tienen landde de vlucht KL 592 op Schiphol. Daarmee kwam tegelijk een einde aan de jongerenreis 2012 van SHIB. De 23 jongeren en hun staf werden in de ontvangsthal opgewacht door familieleden en een delegatie van het bestuur van SHIB. Als dank kregen ze een zonnebloem en een zak hartjes overhandigd. “Jullie gaven je hart aan Zuid-Afrika en mochten zo een zonnestraal zijn in levens van mensen daar.”

Menige traan werd weggepinkt door de deelnemers. Ontroering van het weerzien, maar ook het gevoel van het is voorbij. Met een bijzondere ervaring, die van invloed zal zijn op hun leven, stappen de jongeren hun eigen leven weer in.

De volgende reis van SHIB is eind oktober gepland en is een reis met volwassenen. Ook eens zo’n bijzondere een ervaring opdoen? In 2013 staan ook weer de nodige reizen gepland. Zet de stap en geef je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch