Don’t be so serious, you’re in church!

Vanmorgen mogen we ´uitslapen´ om vervolgens na een heerlijk ontbijtje te vertrekken naar de zwarte kerk. We dansen allereerst een halfuur lang met iedereen de kerk door en maken er een aardig feestje van. Er wordt tegen ons gezegd: “Don’t be so serious, you’re in church!” Een duidelijk verschil met de kerk van vorige week dus. Voorganger John Machudi vertelt over wat het is om echt christen te zijn. Dat is dus niet door gewoon in de kerk te zitten, maar door te kiezen voor Jezus.

Na een swingende kerkdienst zijn we heerlijk uitgebreid gaan lunchen bij het plaatselijke bejaardetehuis genaamd: Vir verswakte persone.

Vervolgens besteden we de zondag waarvoor hij bedoeld is:  Heerlijk rust houden en lekker ontspannen. We maken het als groep erg gezellig, sommigen gaan volleyballen en anderen gaan een potje kaarten. We hebben nog een week, maar dromen nu al over het heerlijke eten wat we weer in Nederland gaan krijgen. Zo passeren onder andere chocoladetaart, appeltaart, snacks, frituur, wraps, chocolademousse de revue. Dit alles schrijven we momenteel liggend onder het heerlijke Afrikaanse zonnetje!

Dirk: Ik voel me hier nog steeds buitengewoon thuis! En deze kleine voelt zich bij mij ook prima. Thirza heb je berichtje gemist gisteren!!!!

Marsha: Lieverds! Ik tel alweer af tot mijn volgende reis. De berichtjes doen me goed! Geniet natuurlijk nog steeds. Denk nog niet aan het afscheid, maar ik wil wel graag chocoladetaart als ik thuis kom mam! Liefde en knuffels.

Renate: Ha lieverds! Echt super bedankt voor alle leuke berichtjes, doet me goed! Helaas gaat de tijd hier uiteraard veel te snel. Tot gauw, groetjes! En Adela, heeeel veel succes met je examen!

Robert: Adela succes met herkansing alvast en Sharon geniet van de trouwdag van je zus! Shibbers van vorig jaar we moeten snel herinneringen ophalen! En dames des huize, vaders komt er bijna aan ik blijf nog ff hiero!:)

Tessa: Lieve mensen thuis. Hoe gaat het met jullie pa en ma? En hoe was het in de Ardennen broertje? Hoe staat het met m´n kamer? Leeft m’n bed nog? Ik verwacht in een normaal bed te slapen als ik thuis kom ;). Peter and Betty, thank you very much for your support.  Lots of love

Tim geniet met volle teugen en allerlei talenten komen spontaan naar boven aldus Baas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch