Hollandse Avond

Vandaag vroeg wakker na een koude nacht, veel mensen zijn al best moe. Nog een dagje buffelen en dan even weekend. Om 8 uur de bus in gestapt en op naar het werk. Kinderwerkers hebben het druk, er zijn meer dan 50 kinderen die vermaakt moeten worden. De groep met de bouw moet stenen halen uit het niemandslandje met de tractor. Bij de derde rit begeeft de rechterachterband het, niemand heeft plakspul bij zich of een megapleister. Met als gevolg dat de kar met de stenen achter moest blijven (geen zorgen, niets ergs gebeurd). De shack-ers voeren een flinke shackreperatie uit en zijn daar snel klaar mee zodat ze kunnen helpen met schilderen en stenen sjouwen. De vermoeidheid is hier en daar goed te merken. Tim (van de Kaa) mag mee met meneer Nadasen om technische spulletjes te shoppen. Hij gaat volgende week het elektriek voorbereiden. Voordeel van een vakman in je groep!

Ondertussen is de Hollandse avond voorbereid en zijn we klaar om er een leuke avond van te maken, die we beginnen met een heerlijke maaltijd bestaande uit pannenkoeken, appelflappen en vlaflip. In het spel ‘de jongens tegen de meisjes’ worden er makkelijke en pittige vragen gesteld over Afrika en Nederland. Het is een quiz vol sfeer en gezelligheid en wat maakt het dan uit wie er wint. (Voor de liefhebbers, de jongens wonnen met 21-18). We feesten hier nog even lekker door!

Grote verrassing was de aanwezigheid van Nel van Zanten, een vrouw die een jaar lang hier heeft gewoond en het werk geweldig heeft ondersteund.

Popke: Hier vanaf de braaiplaats de kusjes aan margriet, iris, roos, lieske en roan. Tot gauw!
Teun: Bedankt voor alle reacties, erg leuk om te lezen! Ergens in het weekend ga ik een wasje draaien. Fijne Vakantie Lisanne! Woensdag mogen we als groepje weer een berichtje achterlaten! Groetjes Teun
Louise: Ik vermaak me nog steeds prima, ben alleen verkouden maar dat komt vast door de afgelopen dagen die erg koud waren. Nu hebben we een lang weekend dus lekker bijkomen. Dank jullie wel voor alle leuke reacties. Liefs Louise
Eva: Superleuke berichtjes, baie baie dankie!!! En tjonge, wat gaat de week snel! Het is vandaag precies een week dat we er zijn. Ik vind het hier heerlijk! We zijn allemaal wel moe en kapot maar toch geven die kinderen je weer energie. Nu een Hollandse avond. Lang leve de drop!
Elsbeth: Bedankt voor jullie reacties! Hier is alles prima ondanks de kou. Kusjes van mij aan jullie allemaal.
Tim: Bedankt voor de lieve reacties, jullie zouden dit eens moeten zien, ik doe nu de elektra, hoe is het met de rest?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch