Sneeuw in Augustus!

Sneeuw in Augustus!

Na een lekker ontbijt met slapende gezichten gaan we om 8 uur richting Borolelo. Lekker weer een dag bikkelen, spelen en knuffelen met kinderen. Bij aankomst zijn de groepen uit elkaar gegaan.
De shackrepairgroep heeft een hele shack met de grond gelijk gemaakt en na hard werken weer bijna helemaal opnieuw opgebouwd. De oppervlakte van de shack is daardoor fors groter geworden! De kinderwerkers hebben ‘s ochtends vooral heel veel warmte gegeven aan de kinderen. Het was zo ontzettend koud, maximaal 8 graden overdag! Dit zorgde ervoor dat er veel bibberende en onderkoelde kinderen waren. Helaas hadden we geen extra kleding bij ons, maar hebben we wel met liefde onze truien en vesten uitgeleend.


‘s Middags was het bij het kinderwerk gelukkig een stuk warmer en waren er heel veel blije gezichten. Het was weer genieten om deze kinderen weer een middag liefde en aandacht te mogen geven. Tijdens het zingen van vele liedjes werden we ineens overvallen door een sneeuwbui, heel bizar! Veel mensen hadden nog nooit sneeuw gezien in Afrika.
Op de bouw is de hele dag ook hard gewerkt. Er is geschuurd, geverfd, gehakt en gegraven. Ook kon de aandacht voor de kinderen van de crêche niet ontbreken. Na een kopje lekkere soep van Hannes was er ‘s middags ook even tijd voor een mooi verhaal van Gabriëlle voor de kinderen. Voor veel mensen was het vandaag een zware en indrukwekkende dag. We hebben veel gezien en ervaren.
Vanavond is het tijd om lekker te niksen en uit te rusten!

Renate: Hallo lieve allemaal, bedankt voor jullie berichtje! Hier is nog steeds alles goed, zoals jullie lezen al veel indrukken opgedaan… Ik kom trouwens al op vrijdagochtend terug, foutje van mij!! Ik hoop dat iemand me dan op kan halen? Haha, heel veel kusjes voor jullie 🙂
Tim Kamman: Hallo allemaal! Genoeg te doen hier en het gaat uitstekend met me! morgen weer een dag.
Tessa :Hoihoi, bedankt voor jullie onwijs leuke berichtjes, doet me goed! Het is hier geweldig, de kinderen zijn zo blij met zo weinig.Het is wel indrukwekkend om te zien hoe slecht ze het hier hebben. Hoe gaat het met me kamer? Zorg je wel dat je me bed heel laat?! Hoe heeft Thomas het in de Ardennen? Zusje, wanneer kan ik blijven slapen? Veel liefs
Robert: Dagdag menschen, afgezien van het toch wel frisse weertje vermaak ik me uitstekend! Vaders met zn heerlijke afrikaklimaat zit uiteraard nu ook hier te koukleumen, ghehe. Tot te snel!
Marsha: Hooi lieve mensen, ik lees met plezier jullie berichtjes! Ik heb het hier onwijs naar m’n zin. Geniet van ieder moment en vooral van de kinderen. Heerlijk om ze al die liefde te mogen geven. Mama, je sjaals zijn hard nodig hier! Begin maar vast met breien voor volgend jaar. Dikke kus
Dirk: Het gaat hier super!

Foto 5Foto 2Foto 3Foto 4Foto 1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch