Steeds een beetje dichter bij Zuid-Afrika

Op zaterdag 19 mei waren Eloïse van den Brink en haar tante Ella van Lagen al vroeg uit de veren. Er was die dag markt in Kootwijkerbroek. Eloïse, die in augustus met de jongerenreis van SHIB meegaat, vertelt: “Alle spullen die op de kraam stonden waren in het teken van Zuid-Afrika. De Zuid-Afrikaanse vlag en de SHIB shirtjes waren herkenbaar. Er kwamen veel leuke en herkennende reacties op. Wat ook betekent dat SHIB een goede naam heeft opgebouwd.”.

Op de kraam stond van alles: heerlijke stroopwafels en frisse wijn. Zuid-Afrikaanse kaarten en sleutelhangers. Vooral de sleutelhangers van koeienvel waren in trek bij de kinderen. Elk kind liep er trots mee weg. En niet te vergeten: de zelfgemaakte advocaat die al snel verkocht was.

Eloïse: “Het weer was ons goed gezind, want de zon scheen de hele dag. De markt liep aardig, en het was een leuke en gezellige dag. In totaal is er voor € 280,- verkocht. Een leuk bedrag, een leuke dag. Met elk bedrag kom ik steeds een beetje dichter bij Zuid-Afrika.”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch