Weekend voor crècheteachers

Komend weekend wordt de eerste toerustingstweedaagse voor crècheteachers in Zuid-Afrika gehouden. Dit weekend vindt plaats op Shalom in Swartruggens, nabij Borolelo. Mede dankzij giften uit Nederland voor TTT (Train The Teacher) kunnen vrijdag 13 en zaterdag 14 april zo’n 30 crècheteachers onderwijs krijgen.

Dank aan degenen die een bijdrage gestort hebben. Dit is een geweldig mooie stap voor een stuk opbouw van het onderwijs in de townships in Zuid-Afrika. We hopen in de toekomst meer van dit soort bijeenkomsten te kunnen houden. Bijdragen voor dit doel blijven welkom. Een gift kan worden overgemaakt op rekeningnummer 1526.55.018 t.n.v. SHIB onder vermelding van TTT. Door jouw gift lever je een wezenlijke bijdrage aan de opbouw van het onderwijs in de townships Borolelo, Reagile en Maziste.

Ook vragen we om gebed voor het slagen van deze eerste tweedaagse voor de crècheteachers, voor hun werk met de kinderen en voor de toekomst van de kinderen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch