Een geweldige groep

Met spanning wachtten familieleden van de SHIB groep en een afvaardiging van het bestuur vanmorgen bij Arrivalshal 3 op Schiphol. Precies op tijd landde het vliegtuig uit Johannesburg op Nederlandse bodem. Als je dat eenmaal weet, duurt het extra lang totdat de deuren opengaan en de SHIB-groep in herkenbaar blauw naar buiten komt. We weten dat de groep wacht op een tas die maar niet komt.

Uiteindelijk is het zover:  het geduld van de wachters wordt beloond. Onder luid gejuich komt de groep gezamenlijk de aankomsthal in. Omhelzingen, een weggepinkt traantje, maar in elk geval blijdschap en dankbaarheid alom. Boeketspecialist Peters uit Barneveld was zo vriendelijk SHIB te sponsoren met een welkomstboeketje tulpen voor elke deelnemer.  Prachtige, enthousiaste verhalen kwamen er gelijk los. “We vormden een geweldige groep.”


Het bestuur is dankbaar dat we de vrijwilligers weer in gezondheid konden ontvangen op Schiphol. Dank aan God voor bewaring en bescherming. De volgende reis staat gepland voor 3 augustus. Dat zal weer een jongerenreis zijn. In oktober is een reis voor volwassenen, waarbij nog plaatsen beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch