Uitzwaaiavond volwassenenreis

Op woensdagavond 21 maart nam de groep onder leiding van Aris van Werven afscheid voor hun vertrek naar Zuid Afrika. Die avond werd gehouden in De Burcht aan de van Schothorststraat. Ze brachten daarvoor een bedrag mee van ruim €  51.000,- Te midden van familie en vrienden las voorzitter Gerhard Wilts enkele verzen uit Romeinen 12. God geeft gaven aan mensen om daarmee anderen te dienen. Na een gebed om Gods zegen en bescherming voor de groep werden enkele korte presentaties gehouden. Tot slot was het woord aan groepsleider Arie van Werven. De hele groep kwam op het podium. Na enkele bemoedigende woorden door Aris uitgesproken (“Het is een bijzonder fijne groep, nu al.”) zongen de aanwezigen en de deelnemers elkaar een zegenbede toe met de tekst van Opwekking 710.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch