Bijeenkomst projectgroep najaar 2012

Op donderdag 1 maart 2012 komt de SHIB-projectgroep Zuid-Afrika voor de reis in oktober 2012 weer bijeen. In de voorbereiding naar de projectreis ontmoeten de deelnemers elkaar een aantal keren. Doel is op de hoogte gesteld te worden van wat er verwacht mag worden van de reis en het projectwerk. En het is belangrijk om elkaar wat beter te leren kennen. Straks in Zuid-Afrika zijn we namelijk sterk op elkaar aangewezen. Ook besteden we aandacht aan de gezondheidsaspecten tijdens de reis. Daarnaast bereiden we ons o.a. voor op het kinderwerk. Kortom deze avonden kennen een gevarieerde inhoud. De kosten voor de reis worden door de deelnemers zelf bijeengebracht. Eigen bijdragen worden vaak aangevuld met sponsoring door familie en bedrijven en enkele verkoopacties.

De groep kan nog wel wat versterking gebruiken van zowel mannen als vrouwen. Het helpt als je gezond van lijf en leden bent, maar speciale kennis of handigheid is niet nodig. Heeft het lot van arme en zieke kinderen en volwassenen jouw hart? Wil je meehelpen om daar verandering in te brengen? Lijkt Zuid-Afrika jou daarvoor een goede bestemming? Dan ben je donderdag 1 maart van harte welkom!

Op deze website kun je meer informatie vinden. Het logboek van de groep leerlingen van o.a. het JFC die zojuist is teruggekeerd is hier ook te lezen. Daardoor krijg je een goede indruk van wat er gebeurt tijdens zo’n projectreis.

De bijeenkomst op komende donderdagavond 1 maart begint om 19.45 uur (zaal open 19.30 uur) in Basisschool De Bron, Dr. Kuyperlaan 10 in Barneveld. Nogmaals: welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch