Scholieren onderweg naar Zuid-Afrika

Na maanden van voorbereidingen is het nu dan zo ver, de 33 scholieren van het Johannes Fontanus- en Liemers College zijn samen met hun begeleiders onderweg naar Zuid-Afrika. Het vliegtuig heeft inmiddels de grond verlaten en vliegt richting het warme zuiden. Rond 22.00 uur zal het toestel landen op het vliegveld van Johannesburg. De vlucht is te volgen via deze link.

Tijdens de reis zijn alle belevenissen van de groep te volgen via deze website. Het is de bedoeling dat elke dag een dagverslag met foto’s geplaatst wordt (als de internetverbinding in Zuid-Afrika werkt). Op deze verslagen kunnen lezers in Nederland reageren, en deze reacties worden een dag later in Zuid-Afrika gelezen. Reacties zijn altijd welkom, het is erg fijn om iets te vernemen van het thuisfront.

Update 21.50 uur: De groep meldt veilig geland te zijn op het vliegveld van Johannesburg!

Update 11-02-2012 – 13.50 uur: Vannacht is de groep om 03.30 uur veilig aangekomen op Shalom. Als de internetverbinding in Zuid-Afrika het toe laat volgt vanmiddag het eerste dagverslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch