Jetze Baas te gast in Café Tinto

Komende maandag werkt SHIB mee aan het tv programma Café Tinto op de zender Family7. Café Tinto is het nieuwe live ochtendprogramma van Family7, dagelijks van 9.30 uur tot 11.00 uur.

Elke dag zitten er drie gasten aan tafel bij presentator Evert ten Ham. Iedere gast met zijn eigen verhaal of onderwerp. Maandag zit Jetze Baas, bestuurslid van SHIB, bij hem aan tafel. Een ontspannen gesprek aan de koffietafel, onder andere over SHIB.

De uitzending begint om 9.30 uur en duurt tot 11.00 uur. Er is een herhaling op dezelfde dag van 16.00 uur tot 17.30 uur. Daarnaast is de uitzending op internet terug te kijken via http://www.family7.nl/kijken. Mis het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch