CBF-Keur

Eind vorig jaar publiceerde het Centraal Bureau Fondsenwerving het overzicht van financiële resultaten en trends van honderden goededoelenorganisaties in Nederland. Ook SHIB staat daarin vermeld.

Wij zijn daar trots op, omdat we kunnen laten aantonen dat we een transparante en gezonde organisatie zijn. Bovendien scoren we bovengemiddeld in de kolom ‘besteed aan de doelstelling in procenten van de totale baten’. SHIB komt uit op bijna 110 procent, terwijl het merendeel van de andere goededoelenorganisaties tussen de 80 tot 90 procent zit. Alle donateurs hartelijk dank! Voor uw gulle steun en vertrouwen in SHIB. Dit jaar hopen we opnieuw weer veel te mogen doen in Zuid-Afrika!

Klik op deze afbeelding voor een vergroting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch