Wil jij het verschil maken?

Wil jij het verschil maken? Ga dan mee met een hulpverleningsproject naar Zuid-Afrika!

In de periode van 19 oktober t/m 3 november 2012 gaat SHIB weer met een groep vrijwilligers (volwassenen) naar Zuid-Afrika. Het doel is om daar te bouwen aan een betere toekomst voor de armste mensen in de townships.

Zoals al eerder op de website vermeld is start SHIB dit jaar met een nieuw project in de township Borolelo. We gaan daar een gebouw voor kinderopvang realiseren. Naast het bouwen ga je ook aan de slag met kinderwerk  (knuffelen, knutselen, verhalen vertellen, liefde en aandacht dus) en je bezoekt en helpt mensen in hun eigen leefomgeving; de shacks (hutten opgetrokken uit blikken platen) in de townships. De boog kan niet altijd gespannen zijn, dus is er ook ruimte voor enkele uitstapjes en ontspanning.

Eén van de belangrijkste redenen om fysiek naar Zuid-Afrika te gaan, is dat jouw aanwezigheid daar meer doet dan alleen geld. De mensen zien dat je om hen geeft, dat SHIB elke keer terugkomt, dat ze echt medemensen willen helpen. Dat bemoedigt de mensen daar enorm. Meegaan is echt een bijzondere ervaring. Het benodigde bedrag wordt door de deelnemers bijeen gebracht via sponsors, acties en eigen bijdragen.

Ben je geïnteresseerd? Op donderdagavond 19 januari 2012 is er vanaf 19.45 uur een voorlichtingsbijeenkomst in Basisschool De Bron, Dr. Kuijperlaan 10 te Barneveld. Je bent van harte welkom.

Wanneer je een mailtje stuurt naar: za2012okt@ilomarjo.nl of belt: (0342) 41 77 37 (Ton en Joke Veldhuizen) rekenen we op je komst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch