Acties jongerenreis 2012 goed van start

Komende zomer gaan er weer jongeren met SHIB op pad naar Zuid-Afrika, om daar de allerarmsten te helpen. In december heeft de eerste ontmoetingsavond plaatsgevonden. Vanaf dat moment is men begonnen met acties om de sponsoring rond te krijgen.

Een aantal jongeren zijn bezig op een school, iemand heeft een oliebollenactie gehouden, er worden stroopwafelacties gehouden, etc. Zo duiken de jongeren het nieuwe jaar in. Een jaar met een mooi avontuur: op reis naar Zuid-Afrika.

De jongeren duiken niet alleen het nieuwe jaar in, maar ook het water! Eén van de acties namelijk was de oudejaarsduik. Een aantal jongeren hebben zich laten sponsoren voor SHIB en zijn het Zeumersegat in Voorthuizen in  gedoken.

Ook hebben een aantal jongeren een leuk bedrag bij elkaar gehaald met een klus tijdens een nieuwjaarsnachtfeest in het Trefpunt in Voorthuizen. Het was hard werken tussen 00.30 uur en 5.00 uur, maar het resultaat mag er zijn.

Het mag duidelijk zijn: de acties voor de jongerenreis zijn goed van start gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch