SHIB zegt “Ja!” tegen nieuw project

In 2012 start SHIB met een nieuw project. Het bestuur van SHIB heeft in de vergadering van 6 september jl. na grondig onderzoek besloten het verzoek van het KLCC (Kgetleng Life Care Center) in te willigen. Dit verzoek betreft het bouwen en oprichten van een kleuterschool in de township Borolelo, nabij Swartruggens.

Een stuk grond is beschikbaar en de contacten lopen. De eisen van SHIB om dit project te beginnen: A) er moet een goede organisatie zijn die het project gaat leiden; B) de huidige crècheleidsters moeten zich aansluiten bij deze plannen; C) de overheid moet betrokken zijn; D) het eigenaarschap van de grond moet goed zijn geregeld; E) er moet een solide bouwplan zijn, goed gekeurd door de overheid.

Het besluit van SHIB is in Zuid-Afrika met veel blijdschap ontvangen, men kan nu aan de slag met alle voorbereidingen voor de bouw. Wilt u / wil jij mee helpen bouwen aan deze kleuterschool? Dat kan! In 2012 zijn er diverse projectreizen (voorjaar, zomer en najaar). De data van de voorjaarsreis zijn bekend: van 22 maart 2012 tot 5 april 2012. Aanmelden voor een reis? Twijfels over meegaan met een reis? Informatie over de nieuwe projecten? Algemene vragen? Welkom op de informatieavond op dinsdag 11 oktober a.s.! (Locatie volgt binnenkort op www.shib.nl). We verwelkomen u graag als deelnemer van een projectreis naar Zuid-Afrika!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch