Hoop(er) for Africa

Oud-SHIB-deelnemer Stuart Hooper is voor tien maanden vertrokken naar Zuid-Afrika! Na tweemaal te zijn mee geweest met een projectreis van SHIB wilde de 31-jarige Brit graag eens wat extra doen. Hij heeft onbetaald verlof aangevraagd en vertrok eind augustus naar Swartruggens. Shalom, het landgoed van Koos en Willemien Olivier, is zijn uitvalsbasis. Stuart gaat onder andere bijbelcursussen en computerles geven, en is inmiddels ook al begonnen met hand- en spandiensten voor het KLCC, zoals koeien vangen. Daarnaast zal hij ook op het Immanuel Hope Centre actief zijn.

Stuarts wonderlijke avonturen zijn te volgen via zijn weblog (confusedwildness.blogspot.com) en Facebook (facebook.com/reelbigstu). Zo is hij bevriend geraakt met een jong kalfje dat denkt een hond te zijn. Ook woonde hij een blanke kerkdienst bij, hoewel hij bijna geen woord Afrikaans kan verstaan. ‘Saai! Mijn eigen kerk in Horley lijkt daar wel Hillsong bij’, vertelt hij vrolijk. Intussen heeft Stuart al een computerles gegeven in een klas waar de pc’s het niet deden. ‘Ik hou van dit land’, luidt zijn commentaar. Reacties stelt Stuart erg op prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch